Kuga

Marti, 25 Aprilie 2023 | Modele noi

Ediția specială Ford Kuga Graphite Tech: culoare exterioară exclusivă

Constructorul american de automobile anunță o ediție specială pentru modelul Kuga. Denumită Graphite Tech Edition, aceasta propune o culoare exclusivă pentru exterior, dar și mai multă tehnologie în standard.
Vineri, 14 Octombrie 2022 | Modele noi

Noul Ford Kuga Black Package debutează cu jante de 20 de inch în Europa

Ford prezintă noul Kuga ST Line X Black Package. Disponibil în Europa cu o serie de motorizări, inclusiv cu cea plug-in hybrid, noul model vine echipat cu jante de 20 de inch.
Joi, 15 Octombrie 2020 | Industrie

Ford anunță că nu poate respecta normele de emisii pentru 2021 după oprirea vânzărilor pentru Kuga PHEV: americanii vor cumpăra "credite de emisii"

Ford a anunțat că nu poate respecta "pe cont propriu" normele de poluare care vor intra în vigoare de la 1 ianuarie, ca urmare opririi vânzărilor pentru Kuga PHEV. Astfel, americanii vor cumpăra "credite de emisii" de la un alt constructor.
Luni, 31 August 2020 | Intern

Versiunea plug-in hybrid a lui Ford Kuga, rechemată în service în România din cauza supraîncălzirii bateriei: aproape 100 de unități afectate

Ford a anunțat un recall european pentru versiunea plug-in hybrid a SUV-ului Kuga din cauza supraîncălzirii bateriei. În România sunt afectate 90 de unități.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Intern

Noua generație Ford Kuga este disponibilă și în România: SUV-ul producătorului american pornește de la 25.850 de euro

Noul Ford Kuga poate fi comandat și în România. SUV-ul este disponibil cu motoare diesel și benzină, dar clienții vor avea la dispoziție și variante mild-hybrid sau plug-in hybrid. Prețul de pornire anunțat de producătorul american este de 25.850 de euro.
Joi, 28 Martie 2019 | Modele noi

Primul teaser video cu viitorul Ford Kuga: SUV-ul americanilor va fi prezentat în 2 aprilie

Ford va expune noua generație Kuga în 2 aprilie în cadrul unui eveniment desfășurat în Amsterdam. Primul clip teaser dezvăluie doar câteva detalii de caroserie.
Joi, 13 Decembrie 2018 | Economic

Ford, record de vânzări în Europa pe segmentul SUV-urilor: peste 259.000 de unități în 2018, creștere de 21% față de 2017

Vânzările de SUV-uri Ford în Europa au totalizat 259.200 de unități de la începutul anului și până la sfârșitul lunii noiembrie, în creștere cu 21% față de aceeași perioadă din 2017. Este un record pentru Ford, după ce EcoSport a avut cel mai bun an de până acum, cu o creștere de 105% a vânzărilor.
Luni, 20 August 2018 | Economic

Vânzările Ford în Europa: creștere de 110% pentru EcoSport în iulie. SUV-urile reprezintă peste 20% din vânzările constructorului

Mai mult de 20% din vânzările Ford în Europa sunt asigurate de SUV-urile constructorului american, potrivit datelor oficiale. EcoSport și Kuga au avut creșteri de 110%, respectiv 5%, ale vânzărilor în luna iulie.
Vineri, 29 Iulie 2016 | Modele noi

Arata ca un SUV sportiv, dar este doar o schimbare vizuală: Ford Kuga primeşte pachetul estetic ST Line

Ford a lansat pachetul estetic ST Line pentru SUV-ul Kuga, care aduce câteva noutăţi estetice fără să introducă îmbunatăţiri la motoare.
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 | Siguranta

EuroNCAP: 14 modele au obţinut 5 stele de siguranţă, Lodgy a obţinut 3 stele

Belgienii de la EuroNCAP au publicat rezultatele unei noi sesiuni de teste. Aceasta a vizat 15 modele, dintre care 14 au obţinut cinci stele de siguranţă.
Joi, 06 Septembrie 2012 | Modele noi

Ford aduce Mustang, Edge şi Ecosport în Europa

Ford a anunţat că va aduce modelul Mustang şi pe piaţa din Europa. Debutul acestuia nu a fost încă aunţat. Însă, noile Edge şi Ecosport vor debuta pe piaţă odată cu noul Kuga.
Joi, 15 Martie 2012 | Modele noi

Ford amână lansarea lui Focus RS în favoarea lui Kuga şi a lui Focus Electric

Ford a sistat dezvoltarea noului Focus RS în favoarea noii generaţii a lui Kuga şi a versiunii electrice a lui Focus. Odată ce aceste modele vor fi lansate, Ford va pregăti de debut noul Focus RS.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 06 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: B-Max, maşina care va fi produsă la Craiova, a fost vedeta Ford

Standul celor de la Ford a fost presărat cu noutăți, dar noile B-Max, Kuga și Fiesta ST au ieșit clar în evidență.
Luni, 05 Martie 2012 | GENEVA 2012

Ford Kuga - premieră europeană la Salonul Auto de la Geneva

După ce a fost prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Los Angeles în versiunea americană botezată Escape, noul Ford Kuga vine oficial în Europa.
Joi, 17 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

LA SHOW LIVE: Conceptul Ford Vertrek s-a materializat în noul Kuga

Ford a adus la Los Angeles modelul Escape, versiunea americană a lui Kuga, alături de conceptul Fiesta ST în versiunea cu cinci uşi şi de Flex facelift.
Miercuri, 16 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Ford a prezentat versiunea americană a viitorului Kuga

Ford a prezentat noul Escape înainte de debutul de la Salonul Auto de la Los Angeles. Modelul va fi vândut în Europa cu numele Kuga.
Vineri, 19 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Ford a anuntat un nou motor pentru Mondeo – EcoBoost SCTi: 203 CP

Ford Mondeo si Kuga primesc cate un motor nou la Salonul Auto de la Geneva. Alaturi de propulsoarele noi, Ford prezinta si C-Max, Grand C-Max si diverse pachete de optionale pentru S-Max si Galaxy.
Marti, 26 Ianuarie 2010 | Modele noi

Ford Kuga a ajuns la 100.000 de exemplare produse

Fabrica Ford din Saarlouis, Germania, a produs 100.000 de unitati Ford Kuga. Productia va fi mutata in Statele Unite ale Americii incepand cu octombrie 2011.
Joi, 17 Decembrie 2009 | Industrie

Ford a atins cea mai mare cota de piata in Europa din ultimul deceniu

In timp ce scaderea medie a vanzarilor din industria auto din primele 11 luni ale acestui an a fost de 6%, vanzarile celor de la Ford au scazut doar cu 1.4 procente.
Luni, 06 Iulie 2009 | Autoipoteze

Ford Kuga Coupe - primele ipoteze

Ford Kuga Coupe se pregateste sa iasa pe piata pentru a inaugura un nou segment: SUV-urile compacte cu linie coupe.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Dacia, Citroen, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru