Ford aduce Mustang, Edge şi Ecosport în Europa

de Sebastian Toma
Joi, 06.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a anunţat că va aduce modelul Mustang şi pe piaţa din Europa. Debutul acestuia nu a fost încă aunţat. Însă, noile Edge şi Ecosport vor debuta pe piaţă odată cu noul Kuga.

Ford a anunţat că va introduce pe piaţa din Europa modelele EcoSport, Edge şi Mustang. Cele două SUV-uri vor debuta alături de noua generaţie a lui Kuga, în timp ce legendarul Mustang va fi lansat la o dată ulterioară. Vestea vine chiar de la oficialii Ford, care au făcut anunţul în cadrul evenimentului Go Further de la Amsterdam. Noua generaţie a lui Kuga a fost deja prezentată la Salonul Auto de la Geneva în versiunea de serie. În funcţie de piaţă, modelul va ajunge în showroom-uri în primăvara anului 2013.

Noua generaţie a lui Kuga este oferită alături de un motor 2.0 TDCI de 140 sau 163 CP, iar unitatea diesel este oferită în compania a două transmisii – manuală cu şase trepte sau automată cu şase trepte. Kuga va fi oferit atât în versiuni cu tracţiune integrală, cât şi în versiuni cu tracţiune faţă. Ford ar putea oferi şi o versiune pe benzină, echipată cu motorul 1.6 EcoBoost, care ar trebui să înlocuiască motorul 2.5 Turbo oferit în portofoliul primei generaţii Kuga.

Ford EcoSport este un SUV compact bazat pe platforma lui Fiesta.

Modelul a debutat la Salonul Auto de la New Delhi, iar strategia One Ford ne asigură că versiunea europeană va avea un aspect identic. Lansarea pe piaţa indiană l-a adus pe EcoSport pe piaţă alături de un motor 1.0 EcoBoost de 120 CP şi 170 Nm, dar ne aşteptăm ca SUV-ul celor de la Ford să primească aproape toate motorizările din gama Fiesta.

Via Ford

Comentarii (5)

  • Mustang si Edge sunt bestiale. Oveste foarte buna de la Ford.
    22 4
  • Revenire in forta a marcii Ford! Imi plac toate la nebunie! BRAVO!
    19 4
  • AndreiRN
    Nemti urasc aceasta veste.
    16 7
  • Ford este intr-o continua urcare in ultimii ani.Modelele lor sunt cel putin estetic mult mai frumoase decat cele de la Vag.Modelele noi sunt ok, mustang il stim cu totii si edge visiniu are un vecin, zilnic ma uit la el in parcare, va fi o alternativa 4x4 interesanta.
    10 4
  • abia acum se trezesc sa aduca pe piata europeana Mustangul.....trebuiau demult sa faca asta
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru