Edge

Joi, 13 Decembrie 2018 | Economic

Ford, record de vânzări în Europa pe segmentul SUV-urilor: peste 259.000 de unități în 2018, creștere de 21% față de 2017

Vânzările de SUV-uri Ford în Europa au totalizat 259.200 de unități de la începutul anului și până la sfârșitul lunii noiembrie, în creștere cu 21% față de aceeași perioadă din 2017. Este un record pentru Ford, după ce EcoSport a avut cel mai bun an de până acum, cu o creștere de 105% a vânzărilor.
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | GENEVA 2018

Ford anunță programul lansărilor pentru Europa: Edge facelift și Ka+ facelift în martie, noua generație Focus în aprilie

Ford va prezenta la Salonul Auto de la Geneva din martie facelift-urile pentru Edge și Ka+, în timp ce lansarea noii generații Focus va avea loc în aprilie. În plus, Ford Ecosport ar putea primi o versiune cu tracțiune integrală.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | Modele noi

Ford Edge facelift a fost prezentat în SUA: schimbări la nivel exterior și, pentru prima dată, o versiune de performanță ST

Americanii vor putea admira modelul Ford Edge facelift în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Oficialii Ovalului Albastru au publicat primele informații și fotografii cu versiunea restilizată a SUV-ului. În plus, americanii introduc și o variantă de performanță ST.
Luni, 23 Mai 2016 | Intern

Ford Edge, cel mai mare SUV al mărcii, are prețuri pentru România: de la 41.600 de euro pentru 2.0 diesel de 180 CP

Ford a lansat în România un SUV care se va lupta cu Volkswagen Touareg, Hyundai Santa Fe și Kia Sorento în segmentul mare. Prețurile și motorizările sale sunt poziționate interesant.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Altfel despre premierele de la Frankfurt: De la Tiguan "gaură-n cașcaval" la noul Megane "panică în cabina de machiaj"

Suntem în săptămâna Salonului de la Frankfurt, iar mașinile pe care le vedem în premieră mondială aici trebuie să se ridice la nivelul dorit de constructori. Să vedem împreună ce griji le-ar apăsa dacă ar fi oameni.
Joi, 10 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Ford Edge, rivalul direct al lui Volkswagen Touareg, debutează la Frankfurt

Ford vine cu toată gama de SUV-uri la Salonul Auto de la Frankfurt. Noutatea principală este Edge, fratele mai mare al lui Kuga.
Miercuri, 04 Martie 2015 | GENEVA 2015

Noul Edge Sport: Ford aduce în Europa un concurent direct al lui Volkswagen Touareg

Lăsat să treacă aproape neobservat la Salonul de la Geneva, Edge Sport este un SUV originar în SUA care va completa gama de modele de acest tip disponiblă în showroom-urile actuale Ford.
Miercuri, 25 Iunie 2014 | Modele noi

Ford Edge, fratele mai mare al lui Kuga, va fi lansat în Europa în 2015

Ford a prezentat cea de-a doua generaţie a lui Edge în versiunea sa globală. SUV-ul americanilor va fi vândut şi în Europa începând cu anul 2015 şi este fratele mai mare al lui Kuga.
Joi, 09 Ianuarie 2014 | Industrie

Ford vrea să-şi tripleze vânzările de SUV-uri după lansarea noilor EcoSport şi Edge

Ford vinde în Europa aproximativ 100.000 de SUV-uri pe an, dar americanii vor să tripleze această valoare după lansarea modelelor EcoSport şi Edge.
Joi, 06 Septembrie 2012 | Modele noi

Ford aduce Mustang, Edge şi Ecosport în Europa

Ford a anunţat că va aduce modelul Mustang şi pe piaţa din Europa. Debutul acestuia nu a fost încă aunţat. Însă, noile Edge şi Ecosport vor debuta pe piaţă odată cu noul Kuga.
Luni, 06 Aprilie 2009 | Video

VIDEO: Reclama amuzanta la Castrol EDGE

Noua reclama Castrol EDGE ii indeamna pe toti cei care considera ca uleiurile sintetice sunt la fel sa "gandeasca cu joja de ulei".
Duminica, 11 Ianuarie 2009 | DETROIT 2009

OFICIAL: Noul Ford Taurus, fratele american al lui Mondeo

Ford lanseaza astazi, la Detroit, a treia generatie a lui Taurus, al cincilea model ca vanzari din istoria constructorului american.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 28 Iulie 2008 | Modele noi

Logan Edge, versiune de lux pentru India

Renault si Mahindra & Mahindra au pregatit o versiune de lux pentru modelul Logan, disponibila doar in India.

Tag-uri similare

Ford, SUA, Logan, Detroit, reclama, Mondeo, Lincoln, Edge, Fusion, Castrol
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru