Vânzările Ford în Europa: creștere de 110% pentru EcoSport în iulie. SUV-urile reprezintă peste 20% din vânzările constructorului

de Paul Cosma
Luni, 20.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mai mult de 20% din vânzările Ford în Europa sunt asigurate de SUV-urile constructorului american, potrivit datelor oficiale. EcoSport și Kuga au avut creșteri de 110%, respectiv 5%, ale vânzărilor în luna iulie.

Ford a publicat rezultatele vânzărilor din Europa pentru luna iulie, ce indică un volum total de 74.300 de unități și o creștere ușoară față de anul trecut.

Constructorul american a subliniat faptul că, în acest moment, SUV-urile din gamă asigură mai mult de 20% din totalul vânzărilor europene.

În luna iulie, Ford EcoSport a avut o creștere de 110% cu cele 10.500 de unități vândute pe Bătrânul Continent. Ford Kuga a contribuit cu 12.800 de exemplare livrate către clienți, creșterea fiind de 5% în iulie.

“Vânzările noastre din Europa au crescut în iulie, în special datorită SUV-urilor, dar și cu ajutorul vehiculelor noastre comerciale. Și Fiesta a avut vânzări foarte bune, cu o creștere de 60%,” se arată într-un comunicat oficial Ford.

Pe segmentul SUV, în iulie, Ford a vândut cu 31% mai multe mașini în Europa decât anul trecut. Per total, vânzările Ford au crescut în jumătate din piețele sale tradiționale, cu rezultate notabile în Germania (5.9%), Spania (17.2%) și Franța (11%).

Via Ford

Comentarii (1)

  • Ce-ai facut ma nene?! Pai ''meseriasii'' de la noi spuneau ca ecosport este prea urat si nu o sa se vanda deloc.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru