Noul Ford Kuga Black Package debutează cu jante de 20 de inch în Europa

de Alexandru Monenciu
Vineri, 14.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford prezintă noul Kuga ST Line X Black Package. Disponibil în Europa cu o serie de motorizări, inclusiv cu cea plug-in hybrid, noul model vine echipat cu jante de 20 de inch.

Constructorul american de automobile lucrează în prezent la facelift-ul lui Kuga. Până la debut, însă, Ford prezintă acum noul Kuga ST Line X Black Package, un model care își propune să păstreze interesul clienților pentru acest SUV.

Înainte de toate, Ford propune un set de jante negre, cu diametrul de 20 de inch. Avem apoi o serie de elemente vopsite în negru, inclusiv plafonul și capacele oglinzilor exterioare. Emblemele ST Line, de pe aripi, și numele modelului de pe hayon sunt și ele negre.

La interior, pasagerii vor regăsi scaune față mai confortabile decât cele standard. Acestea sunt aprobate de către organizația AGR și pot fi ajustate pe 18 direcții.

Noul Ford Kuga ST Line X Black Package este disponibil, în Europa, cu o serie de motorizări, inclusiv cu cea plug-in hybrid. Ansamblul este compus dintr-o unitate de 2.5 litri, pe benzină, și un motor electric, ambele dezvoltând în total 225 de cai putere.

Autonomia în modul full electric este cuprinsă între 57 și 67 de kilometri.

via Ford

Comentarii (1)

  • Excelent.
    Se chinuie toata industria sa eficientizeze motoare, transmisii, aerodinamica si alte accesorii de pe masini ca apoi sa arunce la cos tot castigul de eficienta prin niste roti cu talon mai mic decat al rulmentilor.
    11 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru