LA SHOW LIVE: Conceptul Ford Vertrek s-a materializat în noul Kuga

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 17.11.2011
Ford a adus la Los Angeles modelul Escape, versiunea americană a lui Kuga, alături de conceptul Fiesta ST în versiunea cu cinci uşi şi de Flex facelift.

Pe lângă Mustang facelift şi două iterări ale acestuia, Ford a adus o serie de noutăţi la Salonul Auto de la Los Angeles. Ford Escape este versiunea de serie a lui Vertrek Concept şi va fi oferit pe piaţa din Europa sub numele de Kuga. Modelul debutează în Statele Unite ale Americii cu două motorizări EcoBoost, noutate pentru această gamă şi pentru Ford, americanii urmând să ofere pe piaţa internă atât un 1.6 EcoBoost, cât şi un 2.0 EcoBoost. Pentru moment, nu există informaţii privind viitoarele motorizări ale noului Ford Kuga.

Fiesta ST a venit la Los Angeles într-o versiune cu cinci uşi, după ce fusese prezentată la Frankfurt în versiunea de caroserie cu trei uşi. Modelul este echipat cu un propulsor 1.6 EcoBoost de 180 CP, care angrenează roţile din faţă prin intermediul unei transmisii manuale cu şase trepte. Dintre toate exponatele din standul Ford, Escape şi Fiesta ST sunt singurele care contează pentru piaţa din România.

Comentarii (1)

  • Wrong...
    Poza nu prezinta Fiesta ST...unghiul din care e facuta poza asociaza gresit modelul cu denumirea din background...de fapt este Focus ST...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru