Ford a prezentat versiunea americană a viitorului Kuga

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 16.11.2011
Ford a prezentat noul Escape înainte de debutul de la Salonul Auto de la Los Angeles. Modelul va fi vândut în Europa cu numele Kuga.

Ford a prezentat modelul Escape înainte de debutul de la Salonul Auto de la Los Angeles. În mod normal, această ştire nu ar fi relevantă pentru piaţa din România, dar vorbim de succesorul lui Kuga. Vestea a fost confirmată de cei de la Ford în comunicatul oficial, care anunţă că modelul respectiv va fi vândut în Europa şi pe multe alte pieţe ale Globului sub numele de Kuga. A doua generaţie a lui Kuga vine cu numeroase îmbunătăţiri, toate în favoarea consumatorului.

Kuga a devenit mai uşor, mai lung şi mai spaţios. Modelul se mândreşte cu un plus de spaţiu interior şi cu mai mult spaţiu pentru pasagerii din spate. Structura scaunelor din faţă a fost uşurată, iar acestea au mai multe funcţii – reglare electrică, suport lombar cu reglare electrică şi tetiere reglabile pe patru direcţii.Scaunele din spate sunt realizate dintr-o spumă bazată pe soia şi au fost optimizate pentru plierea rapidă şi fără bătăi de cap.

În ceea ce priveşte elementele estetice, sunt şanse ca versiunea europeană a modelului să arate aproape la fel.

Majoritatea trăsăturilor pot fi recunoscute ca fiind o evoluţie faţă de ceea ce este Kuga şi partea frontală prezintă o asemănare puternică cu noul look global al lui Focus. În ceea ce priveşte gama de motorizări, Ford Escape va fi oferită alături de două motoare EcoBoost – un 1.6 de 173 CP şi un 2.0 de 237 CP. Pentru moment, nu există nicio informaţie cu privire la motoarele diesel din gama Kuga, iar EcoBoost-urile oferite pe piaţa europeană ar putea avea specificaţii diferite.

Via | Ford

Comentarii (3)

  • Foarte reusit, atat exterior cat si interior.
    18 1
  • Am eu impresia sau in ultima vreme designeri au intrat in pana de idei?
    Faruri asemanatoare cu skoda octavia,bara fata asemanatoare cu cea de la scirocco R.

    Arata bine,dar tot cea europeana arata(inca) cel mai bine
    2 19
  • Nume
    Nu pot sa cred ca a fost pastrat in mare designul lui Vertrek, dar nu inteleg de ce nu a fost pastrat numele Vertrek, prea aiurea Escape. Kuga se potriveste. De exemplu, daca se chema Eskape arata bine. Adica sa aiba nume cu K!!!
    Spatele seamana putin cu Focusul si ACTUALUL Kuga. imi place foarte mult!!!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru