Ediția specială Ford Kuga Graphite Tech: culoare exterioară exclusivă

de Alexandru Monenciu
Marti, 25.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american de automobile anunță o ediție specială pentru modelul Kuga. Denumită Graphite Tech Edition, aceasta propune o culoare exclusivă pentru exterior, dar și mai multă tehnologie în standard.

SUV-ul Kuga le-a adus foarte mulți clienți americanilor de la Ford. Pentru a păstra trendul, constructorul din Dearborn anunță acum o nouă ediție specială denumită Kuga Graphite Tech.

Înainte de toate, noul Ford Kuga Graphite Tech propune o culoare exclusiv pentru exterior, Gri Matter. Avem apoi jante negre, de 19 inch, pachetul ST-Line oferit în standard, etriere roșii și pedale din aliaj.

Clienții pot bifa și pachetul Black Package care include, printre altele, o serie de ornamente exterioare negre și jante de 20 de inch.

TEHNOLOGIE DIN BELȘUG

Tot în standard, noua ediție specială primită de Kuga propune Pachetul de asistență pentru șofer. Pe lista cu sisteme de siguranță regăsim Cruise Control adaptiv, recunoașterea semnelor de circulație, Blind Spot Information System, Intelligent Speed Assist și Active Park Assist.

Nu lipsesc farurile cu tehnologie full-LED,cu sistem de anti-orbire pentru faza lungă, și Head-up Display, ambele incluse în pachetul Tehnologie.

Noul Ford Kuga Graphite Tech Edition poate fi comandat alături de gama completă de motorizări: Plug-in Hybrid, Full-Hybrid, diesel EcoBlue și EcoBoost pe benzină.

Ediția specială poate fi comandată deja pe piețele din Europa.

Primele exemplare vor ajunge la clienți în luna iunie.

via Ford

Comentarii (5)

  • Octavian
    Nicio veste insa de facelift.
    In US si in China facelift-ul s-a lansat aproape de 1an.
    0 0
  • Vad culoarea asta tot mai des, si la VW (pe Passat este culoare standard sub denumirea moonstone grey), Porsche, Audi, chiar si la Dacia.

    Mie mi se pare ca arata ca un strat de grund inainte ca masina sa fie vopsita.
    6 0
  • oricine
    Este o culoare ștearsă, care se va vinde din ce în ce mai bine pentru că e culoarea îndobitocirii mondiale.
    Iar tehnologia asta "din belșug" era de acum 5 ani, chiar și pe modelul anterior de Kuga (alt mod de a ne prosti)
    3 0
  • Chera Robinson
    Parca trebuia sa se lanseze facelift-ul la inceputul anului, dar na, au uitat de el atata timp cat fraierii inca mai cumpara...Rusine Ford ptr asta, unii chiar vor Sync4 pe Kuga.
    1 0
  • petrush
    este culoarea noroiului. ideala ca sa nu speli masina cu anii.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru