Primul trailer pentru pelicula Ford v Ferrari: filmul spune povestea din spatele cursei de 24 de ore de la Le Mans din 1966

de Cornel Șocariciu
Luni, 03.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Matt Damon și Christian Bale vor fi personajele principale ale filmului care spun povestea din spatele victoriei Ford la Le Mans în 1966. Pelicula va avea premiera în 15 noiembrie.

Fanii sporturilor cu motor vor avea o nouă oportunitate de a urmări pe marile ecrane o producție cinematografică referitoare la una dintre cele mai importante competiții. 20th Century Fox va produce pelicula Ford v Ferrari, film care ar urma să spună povestea din spatele cursei de 24 de ore de la Le Mans din 1966.

Acum, reprezentanții studioului de la Hollywood au publicat primul trailer care anunță lansarea noului film.

Matt Damon va juca rolul lui Carroll Shelby, inginerul care a fost angajat de Ford pentru a dezvolta prototipul Ford GT pentru Le Mans, în timp ce Christian Bale îl va interpreta pe inginerul și pilotul de curse Ken Miles. Pelicula se va concentra mai mult pe eforturile celor doi pentru dezvoltarea mașinii și mai puțin pe cursa propriu-zisă.

Povestea care a dus la nașterea acestui film este una cu totul și cu totul specială. Henry Ford II a decis să construiască un prototip capabil să învingă Ferrari în cursa de anduranță de la Le Mans după încercarea nereușită a americanilor de a cumpăra constructorul italian.

Totodată, cursa desfășurată în 1966 a fost una controversată datorită modului în care a fost stabilit câștigătorul

Pelicula Ford v Ferrari va ajunge pe marile ecrane în 15 noiembrie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru