Producția lui Ford Bronco ar putea începe în martie 2021: peste 230.000 de pre-comenzi înregistrate

de Paul Cosma
Duminica, 13.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Ford Bronco ar urma să intre pe liniile de producție în martie 2021, potrivit unor informații neoficiale apărute în presa internațională. Modelul de off-road a înregistrat peste 230.000 de pre-comenzi până la sfârșitul lunii iulie.

În urmă cu două luni,  Ford a relansat modelul de off-road Bronco după o absență de 24 de ani. Modelul este disponibil în versiuni cu două și patru uși, a primit o variantă Sport pentru șosea, iar versiunea de top are motor de 2.7 litri și 310 cai putere.

Potrivit unor documente care au “scăpat” pe internet, producția noului Bronco ar urma să înceapă în luna martie a anului viitor. Primele livrări sunt așteptate cel mai devreme în mai sau iunie 2021.

În prima lună de la lansare, Ford Bronco a înregistrat mai mult de 230.000 de pre-comenzi, iar constructorul american a transmis recent că “reacția clienților la noul Bronco a fost fără precedent în istoria Ford.”

Din punct de vedere tehnic, Ford Bronco este disponibil în versiunea de bază cu un motor EcoBoost de 2.3 litri care generează 270 de cai putere și un cuplu maxim de 420 Nm, în timp ce varianta de top este propulsată de o unitate EcoBoost V6 de 2.7 litri care oferă 310 cai putere și un cuplu maxim de 542 Nm.

Standard, modelul off-road are cutie de viteze manuală cu 7 trepte, însă clienții pot alege și o cutie de viteze automată cu 10 trepte.

Via Motor1

Comentarii (1)

  • @AM: ce relevanta are stirea asta pentru noi ? E model pt US, oricum nu-l vom vedea in Europa. Iar data de productie a fost confirmata de ceva timp chiar de catre Ford, nici vorba de "documente care au “scăpat” pe internet" :)))
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru