Programul Rabla: cele 30.000 de tichete suplimentare vor fi disponibile din această săptămână

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Luni, 10.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ministerul Mediului a anunțat că cele 30.000 de tichete suplimentare acordate în programul Rabla vor fi disponibile începând din această săptămână.

Ministerul Mediului a anunțat la începutul lunii august că programul Rabla va fi suplimentat cu încă 200 de milioane de lei, sumă suficientă pentru circa 30.000 de tichete.

Oficialii ministerului promit acum că noile tichete vor fi disponibile începând din această săptămână, fără însă să fie anunțată o data exactă.

"S-a luat decizia să suplimentăm bugetul cu o sumă de 200 de milioane de lei pentru aproximativ 30.000 de maşini. Săptămâna aceasta vom aproba bugetul Administrației Fondului pentru Mediu (AFM) şi imediat dăm drumul la aceste prime de casare", a declarat Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului.

Aceasta va fi de departe cea mai mare suplimentare a programului Rabla din ultimii ani, în contextul în care de cele mai multe ori suplimentările erau mai mici decât tichetele acordate inițial la startul programului.

Pe de altă parte, Ministerul Mediului susține că la jumătatea lunii octombrie va începe un program de instalare a stațiilor de încărcare pentru mașini electrice pe autostrăzi și drumuri naționale.

"Până la jumătatea lunii octombrie lansăm staţiile de reîncărcare pe drumurile naţionale, pe autostrăzi, pentru fluidizarea traficului", a adăugat Gavrilescu.

Lista cu autostrăzile și drumurile naționale și harta cu locurile exacte unde vor fi amplasate stațiile de încărcare nu au fist încă făcute publice.

Via Agerpres

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru