Race of Champions 2011 va avea loc la Dusseldorf

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 01.07.2011
Competiţia Race of Champions a fost mutată pe stadionul Dusseldorf din Germania, însă va avea loc tot în perioada 3-4 decembrie.

Organizatorii competiţiei Race of Champions au dezvăluit vineri arena pe care va avea loc ediţia din acest an, după ce planurile pentru desfăşurarea evenimentului pe stadionul Commerzbank-Arena din Frankfurt au fost anulate din cauza suprapunerii cu un meci de fotbal.

Astfel, la fel ca şi anul trecut, competiţia se va desfăşura pe stadionul din Dusseldorf în aceeaşi perioadă ca cea stabilită iniţial, 3-4 decembrie.

Decizia de a muta evenimentul la Dusseldorf este justificată de apropierea stadionului de arena din Frankfurt, ca urmare a faptului că numeroşi fani şi-au achiziţionat deja bilete pentru eveniment. Distanţa dintre cele două oraşe este de 228 km.

Până în prezent, singurii piloţi care au fost confirmaţi pentru Race of Champions sunt Michael Schumacher, septuplul campion mondial al Formulei 1, şi Sebastian Vettel, actualul campion din Marele Circ.

"Am avut un eveniment plin de succes anul trecut la Dusseldorf şi aşteptam cu nerăbdare să întâlnim din nou aceeaşi oameni.

Suntem bucuroşi să revenim, dar vrem să ne cerem scuze din nou tuturor fanilor care şi-au făcut planuri să ni se alăture la Frankfurt. Am fost contactaţi de numeroase stadioane grozave, dar Dusseldorf este cea mai apropiată alternativă. Cu Michael Schumacher, Sebastian Vettel şi alţi campioni grozavi, evenimentul va fi deosebit pentru oricine va ajunge la Dusseldorf în decembrie", a declarat Fredrik Johnsson, organizatorul competiţiei.

Via | Race of Champions

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru