Raliul Sibiului, în negocieri pentru includerea în Campionatul European de Raliuri

de Daniel Popescu
Luni, 05.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Organizatorii Raliului Sibiului poartă negocieri cu FIA şi Eurosport pentru includerea în calendarul 2013 al Campionatului European de Raliuri. Pentru acelaşi loc mai luptă Bulgaria şi San Marino.

Eurosport Events, noul promoter al Campionatului European de Raliuri (ERC), a dezvăluit luni calendarul sezonului 2013, care va include 13 etape, toate pe teritoriul Europei.

Calendarul va include o parte dintre etapele competiţiei din acest an, dar şi numeroase raliuri din cadrul Intercontinental Rally Challenge (IRC), ca urmare a faptului că cele două competiţii au fuzionat şi vor fi organizate de Eurosport sub egida FIA.

România a fost reprezentată în calendarul IRC din acest an prin Raliul Sibiului, iar organizatorii etapei din ţara noastră au confirmat pentru Automarket că se află în discuţii cu Eurosport şi FIA pentru a găzdui o etapă şi în ERC în sezonul următor. Potrivit Eurosport, România luptă pentru o etapă de ERC cu Bulgaria şi San Marino, care ar urma să fie programată în perioada 25-27 iulie.

Urmareste Automarket
Potrivit calendarului publicat de Eurosport, sezonul 2013 al Campionatului European de Raliuri va începe în 3-5 ianuarie cu Raliul Austriei pe zăpadă şi va continua cu o altă etapă pe zăpada programată în Letonia la începutul lunii februarie.
În plus, calendarul include şi un raliu în Croaţia, însă acesta nu a fost încă aprobat de autorităţile locale. Sezonul urmează să se încheie cu un raliu în Elveţia programat în perioada 7-9 noiembrie.

Via iRallyLive

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru