Range Rover Evoque Cabrio va intra în producţia de serie în 2014

de Dragoș Băltățeanu
Joi, 18.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Versiunea decapotabilă a noului Range Rover Evoque va intra în producţia de serie anul viitor, spun surse apropiate constructorului din Marea Britanie.

Versiunea decapotabilă a SUV-ului Range Rover Evoque a primit undă verde, spune revista britanică WhatCar? citând o sursă anonimă. Ziariştii publicaţiei britanice spun că crossover-ul decapotabil va fi introdus în producţia de serie începând cu anul viitor. Aceiaşi sursă spune că versiunea de serie va fi bazată pe modelului Evoque Coupe şi va fi foarte apropiată cu conceptul prezentat iniţial. Versiunea Cabrio de serie va folosi un soft-top textil.

În ceea ce priveşte motorizările, acestea vor fi identice cu cele ale modelului Evoque standard. Vor exista două propulsoare diesel de 2.2 litri: eD4 de 150 CP şi SD4 de 190 CP şi un motor turbo pe benzină de 2.0 litri şi 240 CP.

Urmareste Automarket
Conceptul Range Rover Evoque Cabrio a fost prezentat iniţial la Salonul Auto de la Geneva din 2012, dar introducerea s-a în producţia de serie a fost amânată constant.
Ba chiar la începutul acestui an, ştirile spuneau că Land Rover a renunţat la construirea cestei variante Evoque. Între timp, se pare că oficialii mărcii şi-au schimbat opinia şi au ajuns la concluzia că un Evoque decapobabil ar fi un bun concurent pentru modele ca Audi TT Roadster sau BMW seria 3 Cabrio.

Via WhatCar?

Comentarii (3)

  • Nu stiu de ce, dar in prin 2015 un nou trend va fi SUV-ul Cabrio.
    3 1
  • Scrooge
    conceptul de cabrio a fost si este destul de tabu, cel putin in Europa unde clima e temperata (chiar spre rece in nord) cabrioul e ultimul la vanzari.
    1 0
  • Ideea nu-i noua, Nissan a incercat-o in trecut, dar piata nu era inca pregatita.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru