Range Rover pregăteşte lansarea celui mai luxos model fabricat vreodată de marcă

de Sebastian Toma
Marti, 24.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Englezii de la Range Rover vor prezenta luna viitoare cel mai luxos model creat vreodată de ei. Din moment ce varianta Autobiography a fost deja lansată, ne aşteptăm la o nouă denumire pentru vârful gamei Range Rover.

Range Rover va primi un nou vârf de gamă, modelul fiind aşteptat să fie prezentat luna viitoare în cadrul Salonului Auto de la New York. Englezii promit să lanseze ”cel mai luxos Range Rover creat vreodată”, fiind zgârciţi în detalii cu privire la ceea ce se ascunde în spatele acestei descrieri. În orice caz, imaginea teaser prezintă generaţia actuală de Range Rover în compania noii generaţii a lui Jaguar XF. Exemplarul din imaginea alăturată are o caroserie vopsită în două culori, iar anumite zone ale imaginii teaser sunt înnegrite pentru a ascunde dotările care ar putea fi surprinsă prin plafonul panoramic din dotare.

Range Rover Sport HST este noua versiune performantă de 380 CP a SUV-ului premium britanic

În prezent, cel mai luxos model din oferta mărcii britanice specializată în SUV-uri este Range Rover Autobiography Black cu ampatament mărit. Acesta este cu 0.2 metri mai lung decât modelul standard, totalizând 5.2 metri lungime şi prezintă, printre altele, un plafon panoramic de dimensiuni generoase, perdele electrice pentru geamurile laterale şi se bucură de un portbagaj mai spaţios.

Desigur, toate aceste elemente vin pe lângă materialele de calitate înaltă prelucrate şi asamblate manual la bord. Până şi sistemul de iluminare al habitaclului a fost schimbat, iar consola centrală interioară este şi ea extinsă şi reproiectată. Locurile din spate sunt individuale şi au reglaj operat electric pe 18 direcţii plus funcţie de masaj, iar din consola centrală menţionată anterior ies tablete îmbrăcate în piele pentru confortul pasagerilor din spate.

Land Rover a lansat cel mai scump Range Rover din lume: 230.000 de euro, cu două puşti de vânătoare incluse

Via Autocar

Comentarii (7)

  • Scorpionul.negru
    Rolls Royce-ul suv-urilor
    10 4
  • Ivanoff
    Regele luxului suprem, nu tiganisme ca S class cu o mie de leduri colorate la interior.
    11 16
  • Suleyman Cunoscatorul
    Ca tot veni vorba de cocalarism si lux, ieri am vazut un mistret cu un x6 cu 4 perechi de leduri legate, caciula in cap si geamul dat jos si incerca sa agate studentele de pe strada :))

    Sper sa nu vad si o astfel de masina luxoasa pe mana unor astfel de animale primare ca m-as simti foarte trist.
    12 6
  • fan range,,,sunt
    ..pustile n-au ce cauta in peisaj...adica ma duc la vanatoare cu masina asta?denota o lipsa de respect atat pt. producator cat si pt.ceilalti tovarasi de...vanatoare.e o cocalareala mascata ...stiu chestia cu geamantanele e...neoriginala s-au gandit si altii...dar ....nici pusti,hai sa fim seriosi.daca era un land...era altceva...
    4 2
  • @Scorpion

    Tocmai au aparut poze oficiale cu noul XF, le gasesti pe multe site-uri cunoscute straine, masina arata bine, dar as fi curios sa vad daca iti pastrezi convingerea ca poate sa domine segmentul.
    6 4
  • hazard
    "Englezii de la Range Rover vor prezenta" corectie.... Indienii de la Tata ...
    4 0
  • fiabilitate?
    Pustile sunt pentru pasageri sa se sinucida dupa ce raman in pana in creierii muntilor...
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru