Recall și la case mai mari: Bentley recheamă peste 1600 de mașini din cauza ecranelor care se pot desprinde

de Tiberiu Safta
Joi, 11.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a inițiat o campanie de rechemare pentru limuzina sa de lux Flying Spur. Mai exact, peste 1600 de exemplare ale acestui model au fost rechemate din cauză că ecranele montate în tetierele scaunelor din față s-ar putea desprinde în caz de accident.

Constructorul britanic de mașini de lux se vede nevoit să inițieze o campanie de rechemare pentru unul dintre modelele sale. Noua campanie vizează modelul Flying Spur, care a fost rechemat din cauza unei probleme oarecum neobișnuite. Mai exact, problema este atribuită ecranelor montate în tetierele scaunelor din față, care se pot desprinde din punctele lor de fixare în caz de accident.

Această problemă afectează 1659 de exemplare Bentley Flying Spur, construite între 2021 și 2023. Problema a fost descoperită chiar de către un dealer Bentley în septembrie 2022, în timpul inspecției finale înainte de livrarea unui asemenea exemplar. Odată descoperită defecțiunea, dealer-ul a luat legătura cu firma care furnizează suporturile pentru ecrane, iar aceasta a început de îndată o investigație.

Raportul cercetărilor arată că suporturile pentru ecrane au fost montate incorect. Asta înseamnă că ecranul nu poate fi fixat corespunzător, iar acestea s-ar putea desprinde în mers, în special în caz de accident.

Din fericire, nu au fost raportate incidente din cauza acestei probleme.

Bentley urmează să ia legătura cu clienții exemplarelor afectate începând din 5 iunie. Reparația constă în înlocuirea suporturilor, care va fi efectuată gratuit.

via Carscoops

Comentarii (2)

  • Mircea Badea
    le-au luat de la pixel? asa ceva..
    1 0
  • oricine
    Eu cred că niște babe ancestrale din înalta societate ca să se dea jos din mașină se țineau de ele de au constatat că fără a avea accident vreo mașinuță din astea ar fi putut deveni periculoase. Oricum în capul meu nu-mi imaginam că la clasa superpremium aceste ecrane ar putea fi neîncastrate în scaune.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru