Record pentru Bentley: 1.321 de mașini au participat la o întâlnire a proprietarilor în Marea Britanie

de Paul Cosma
Sambata, 14.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un total de 1.321 de mașini au luat parte la cea mai mare adunare a proprietarilor de modele Bentley din istoria constructorului britanic. Recordul a fost consemnat în cadrul Concursului de Eleganță Salon Privé.

Întâlnirea anuală a posesorilor de mașini Bentley a intrat în 2019 în istoria mărcii britanice. Mii de persoane au luat cu asalt Palatul Blenheim, o destinație turistică foarte populară în Regat, dar și o gazdă perfectă pentru evenimente exclusiviste.

Mai exact, 1.321 de vehicule cu marca Bentley au participat la întâlnirea proprietarilor din cadrul Concursului de Eleganță Salon Privé 2019, cea mai numeroasă participare de până acum.

La eveniment au venit oaspeți de seamă, vehicule legendare din anii 30-40, dar și concepte și modele de ultimă generație. Cu ocazia Salon Privé, Bentley a prezentat și Corniche MkV din 1939, prototip ce a fost distrus în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și reconstruit înaintea acestui eveniment.

De la întâlnire nu au lipsit nici modele precum noile Flying Spur, Bentayga Hybrid, Continental GT sau conceptul EXP 100 GT, toate venite să celebreze centenarul producătorului britanic.

Via Bentley

Comentarii (1)

  • Coincidenta sau nu, o buda de aur a disparut din Blenheim Castle ieri seara:

    https://www.bbc.com/news/uk-england-oxfordshire-49700620

    Interesant este ca buda putea fi folosita de public, si furtul ei a cauzat o inundatie in castel. Sa aiba vreo legatura cu evenimentul din articol? Nu prea imi vine sa cred ca proprietarii de Bentley sunt asa de cacaciosi incat sa dea cu mana.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru