Renault Kadjar primește o ediție specială în Franța: parteneriat cu Școala Franceză de Schi

de Daniel Popescu
Miercuri, 20.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault Kadjar a primit o ediție specială ESF în Franța care include jante din aliaj de 19 inch, tapițerie Alcantara și sistem audio Bose.

Renault a anunțat lansarea unei ediții speciale ESF pentru Kadjar care va fi disponibilă în curând exclusiv pe piața franceză.

Aceasta include o serie de noutăți de design exterior, cum ar fi jante din aliaj de 19 inch, carcase negre pentru oglinzi și badge-ul ESF pe aripile frontale. La interior, Renault a optat pentru o tapițerie Alcantara, scaune față încălzite și un sistem audio furnizat de Bose.

Din punct de vedere tehnic, ediția specială Kadjar ESF poate fi achiziționată de fanii motoarelor pe benzină împreună cu o unitate TCe de 1.33 litri în versiuni de 140 CP și 160 CP, cu mențiunea că varianta de 160 CP este disponibilă și cu cutie de viteze manuală.

Între timp, cei care prefera propulsia diesel pot opta pentru motorul Blue dCi de 1.5 litri de 115 CP împreună cu cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj EDC, dar și pentru unitatea Blue dCi de 1.7 litri și 150 CP care vine la pachet cu sistem de tracțiune integrală și cutie de viteze manuală.

Noua ediție specială este realizată împreună cu Școala Franceză de Schi, partenerul celor de la Renault în ultimii 20 de ani.

De altfel, ediția specială va fi expusă în 5 stațiuni de schi în lunile martie și aprilie în cadrul evenimentului Renault Experience Tour. Livrările ediției speciale Renault Kadjar ESF vor începe în luna martie.

Via Renault

Comentarii (2)

  • Adrian M
    De acord, frumoasa, dar ar merge si un 4*4 pe benzina daca tot rulam pe zapada la schi:)
    5 0
  • hazard
    un rahatel se vinde bine cu mult marketing
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru