Renault Megane Olympic debutează în România alături de un concurs

de Sebastian Toma
Marti, 03.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault lansează un concurs alături de noua serie limitată Megane Olympic. Astfel, importatorul mărcii franţuzeşti pune la bătaie trei excursii la Londra pentru cei care se înscriu în concurs.

Renault Megane Olympic, seria limitată a compactei franţuzeşti, debutează pe piaţa din România alături de un concurs care va trimite trei fani ai mărcii franţuzeşti la Londra. Renault caută 100 de "ambasadori ai valorilor olimpice", care se ghidează în viaţă după aceleaşi valori ca şi olimpicii români care ne vor reprezenta la Jocurile Olimpice de la Londra: excelenţă, profesionalism şi fair play. Campania celor de la Renault România se desfăşoară pe platforma www.megane-olympic.ro, până pe 12 august 2012. Cei 100 de ambasadori vor avea ocazia de a-i cunoaşte pe sportivii care au reprezentat România la Londra în cadrul Galei de Premiere care va fi organizată în luna august. Câştigătorii celor trei excursii la Londra vor fi aleşi prin tragere la sorţi, în cadrul evenimentului respectiv.

Pentru a fi nominalizaţi printre cei 100 de ambasadori olimpici şi pentru a intra în Clubul Olimpicilor Români, vizitatorii platformei Megane Olympic rebuie să înscrie în concurs o poveste prin care argumentează cu exemple concrete din viaţa lor motivul pentru care consideră că merită titlul de ambasaro al valorilor olimpice.

Indiferent de caracterul naraţiunii, cei de la Renault aşteaptă poveştile tuturor celor care pot demonstra că aplică valorile olimpice în viaţa lor.

Esential 3 fani ai mărcii Renault vor câştiga câte o excursie la Londra.
Versiunea Olympic a lui Megane pleacă de la 15.600 de euro cu TVA inclus pe piaţa internă, valabilă pentru motorizarea 1.6 16V 110 CP. Nivelul de echipare Olympic al lui Megane este oferit şi în compania motorizărilor 2.0i 140 CP CVT, 1.5 dCi 90, 1.5 dCi 110 CP şi 1.5 dCi 110 CP EDC. Cea mai scumpă versiune Olympic a lui Renault Megane vine în compania motorului 1.5 dCi de 110 CP şi a transmisiei EDC cu şase trepte, preţul său fiind de 18.950 de euro cu TVA inclus.

Via Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru