Renault mizează pe SUV-uri pentru a crește vânzările în 2017: "Clienții sunt dispuși să plătească mai mult pentru echipări superioare"

de Daniel Popescu
Vineri, 31.03.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault consideră că poate înregistra creșteri de vânzări și în anul 2017, în special datorită popularității SUV-urilor și a interesului clienților pentru nivelurile superioare de echipare.

Renault și-a dezvoltat puternic gama de modele în ultimii ani, iar acest lucru a contribuit la creșterea vânzărilor globale, în special în privința SUV-urilor.

De altfel, 27% din unitățile vândute anul trecut au aparținut SUV-urilor, un procent asemănător cu cel de la nivelul întregii industrii, iar oficialii francezi anticipează o creștere și pentru 2017. "Cred că există loc de creștere în acest segment, pentru că oferta va fi mai variată. Avem un SUV în aproape fiecare segment: Captur în segmentul subcompact, Kadjar în segmentul compact și acum Koleos în segmentul D", spune Thierry Koskas, directorul de marketing și vânzări al Renault.

Urmareste Automarket
În plus, Renault afirmă că un număr din ce în ce mai mare de clienți cumpăra versiuni superioare de echipare.
Exemplul oferit este Renault Espace, care are un preț de bază de 35.700 de euro. Totuși, cel mai vândut nivel de echipare este cel de top, Paris Inițiale, care costă 47.100 de euro, adică cu circa 30% mai mult.

"A fost o cerere foarte elocventă pentru Paris Initiale. Mulți clienți sunt pregătiți să plătească mai mult pentru a obține cea mai bună echipare sau cel mai bun sistem audio", a adăugat Koskas.

Datorită succesului acestei configurații, o versiune Initiale va fi disponibilă și pe Renault Koleos.

Via Automotive News

Comentarii (3)

  • Concluzia titlului; DECI, SA-I JUPUIM PE CLIENTI!!!!!! Sa vezi acum Captur, la 23000 de euro.... si Kadjar la 35.000.....
    3 1
  • steven tdi
    la cat de frumos merg reno-urile astea noi in ultima vreme, cand vad un proprietar de reno langa unul de volkswagen, parca il vad pe astrofizicianul christopher hirata langa badea vasile.

    adica, asa am ajuns, cu vw-urile astea noi.
    ce vremuri traim.

    adica, unii dintre voi ati mai prins niste vremuri cand vw construia broscute cu motor de trotineta, iar altii inventau in aceiasi perioada motoarele turbo-diesel, sau tot felul de inovatii, dar parca acum, e prea de tot. doar o parere :)
    11 9
  • Mai bine s-ar axa doar pe SUV uri și pe clasa mică, de la compactă în sus Renault se află "sur le tramvai ".
    9 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru