Renault, partener oficial al seriei Star Wars: constructorul francez va promova următoarele două filme ale francizei

de Daniel Popescu
Miercuri, 15.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a devenit partener oficial al următoarelor două filme din seria Star Wars, care vor avea premiera în cinematografe în decembrie și în mai 2018.

Renault a anunțat semnarea unui parteneriat cu Disney, compania media care se află în spatele celebrei francize Star Wars.

Ca parte a acordului, constructorul francez va promova următoarele două filme ale seriei. Primul dintre ele este Star Wars: The Last Jedi, care va avea premiera în 13 decembrie 2017, în timp ce al doilea este Solo: A Star Wars Story, care va fi lansat în cinematografele din România în 23 mai 2018.

"Suntem foarte încântați de acest parteneriat. Star Wars și Renault au avut un impact major în viața noastră când eram tineri. Pentru marca Renault, este o oportunitate bună să ofere experiențe originale publicului atât în showroom-urile noastre, cât și prin diferitele mijloace de comunicare. În plus, este un parteneriat pe termen lung, programat să dureze până în vara lui 2018", spune Xavier Martinet, vice-președinte senior în cadrul departamentului de marketing al Renault.

Primul pas în cadrul noului parteneriat este lansarea unui logo Renault sub forma unei nave spațiale.

Campaniile de promovare ale celor două filme vor avea cu în special la dealerii din Franța.

Via Renault

Comentarii (8)

  • Un lucru absolut firesc, tinand cont de faptul ca producatorii de la Disney au putut vedea (chiar si pe aici la AM) cam ce pot face tinerii designeri de pe la Dacia si Renault... Ce alte minti mai creative si mai luminate ar fi indicate sa contureze (fie si pe hartie/plansa) navetele fantastice din aceasta magnifica saga?

    Si cum ar fi sa il vedem pe DARTH/DARK VADER parcand vijelios cu frana de mana un Renault al viitorului??? Sau pe REY coborand gratzioasa din Dacia Cristinei Enciu (ca tot era de un rosu pasion - eu asa am vazut)? Si nu mai pomenesc de noul personaj negativ pe care il cheama REN (de la RENAULT cumva?)...

    Hai ca la imaginatie stam bine....
    10 2
  • Nu au reusit campaniile Nissan sa consume toate vizualizarile?
    3 1
  • Inseamna ca se vor defecta toate distrugatoarele imperiale de la primul zbor. Ca sa schimbi un bec la panoul de comanda trebuie sa dezasamblezi toata nava. In plus, se cojeste maneta de directie de la prima utilizare...Dar cel mai grav este ca o sa ajunga casca lui Darth Vader sa fie facuta din plastic, ca cica asta e moda la Renault.
    3 7
  • someone
    may the force ....a scuze, ghosn be with you
    3 0
  • @someone
    Bine ca n-ai zis ”gosth” be whit u... ca pe unii ii cam bantuie...
    Oricum de remarcat ca l-ai scris cu litera mica, deci nu prea il ai la suflet... desi putem sa pariez ca ai un ... Clio?
    0 0
  • tot eu
    sorry , ghost am vrut sa zic, da ”franceza” mea imi cam joaca feste... de cand exersez chineza...
    asa patesti cand te bagi singur in seama...(ma refer la mine).
    0 0
  • iar eu
    eram dezamagit de nr mic de comentarii... si hop si eu pe aici ...
    ce mai bagam la vizionari la filmu asta... candva ... demult...
    0 0
  • acelasi eu
    stai linistit ca tot renault am si eu... si il mai pomenesc pe ghosn din cand in cand...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru