Renault, partenerul tehnic al noii competiţii electrice Formula E

de Daniel Popescu
Joi, 16.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Formula E, competiţia cu monoposturi electrice care va debuta anul viitor, a anunţat un parteneriat tehnic cu Renault.

Esential 2014 este anul in care va debuta competitia Formula E
Sezonul inaugural al competiţiei Formula E, în care vor participa exclusiv monoposturi electrice, prinde din ce în ce mai mult contur.

Organizatorii au anunţat în această săptămână că Renault va fi partenerul tehnic al competiţiei, lucru care confirmă interesul constructorului francez pentru tehnologiile de natură electrică.

"Renault şi Formula E împart acelaşi devotament pentru tehnologie sustenabilă şi suntem încântaţi să-i primim ca parteneri fondatori. Nu numai că este unul dintre constructorii importanţi ai lumii cu succes în motorsport, dar Renault este un pionier şi pentru vehiculele eletrice, fiind primul constructor cu maşini care au emisii zero. Să avem un constructor de asemenea calibru este o dovadă majoră pentru interesul în creştere pentru Formula E", a declarat Alejandro Agag, şeful competiţiei Formula E.

Organizatorii au anunţat de asemenea că Tag Heuer va fi furnizorul oficial al sistemelor de cronometrare.

În plus, Bangkok a devenit al nouălea oraş candidat pentru un loc în calendarul de 10 etape al sezonului, din care mai fac parte Londra, Roma, Los Angeles, Miami, Beijing, Putrajaya, Buenos Aires şi Rio de Janeiro.

Via Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru