Feedback

Renault și-a redus așteptările pentru 2019: “Vânzările vor scădea cu 3-4% în acest an”

Publicat Vineri, 18.10.2019
de Paul Cosma
Comenteaza 0
Renault și-a redus așteptările pentru 2019: “Vânzările vor scădea cu 3-4% în acest an” - Poza 1
Renault a anunțat o revizuire a obiectivelor financiare pentru acest an, invocând mediul economic nefavorabil. Constructorul francez se așteaptă ca vânzările să scadă cu 3-4% în 2019.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
La scurt timp după schimbarea conducerii, francezii de la Renault și-au redus așteptările pentru 2019. Constructorul a anunțat o revizuire a țintelor financiare, motivul fiind mediul economic nefavorabil în unele piețe în care activează.

Renault se așteaptă acum ca vânzările din 2019 să scadă cu 3-4%, în timp ce marja de profit este acum estimată la 5%, față de obiectivul anterior de 6%.

CEO-ul interimar, Clotilde Delbos, a transmis că aceste revizuiri vin pe fondul dorinței Renault de a reduce costurile cu dezvoltarea cât mai mult cu putință.

O altă provocare pentru Renault este relansarea și întărirea alianței cu Nissan, în contextul schimbărilor la nivelul conducerii pentru ambele entități.

Deși a “scăpat” de fostul CEO Thierry Bollore, considerat un protejat al lui Carlos Ghosn, Renault trebuie acum să numească un nou CEO permanent care să ducă la bun sfârșit proiectele propuse.

Via Reuters


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru