Renault Twingo ZE primește ediția limitată Vibes: culoare de caroserie Valencia Orange pentru cel mai nou model electric al francezilor

de Daniel Popescu, Foto: Renault
Vineri, 24.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault Twingo ZE va fi disponibil în Europa din luna septembrie, iar la lansare va primi ediția specială Vibes cu noua culoare de caroserie Valencia Orange.

La începutul acestui an, Renault a anunțat că va introduce o versiune electrică pentru modelul de oraș Twingo. Constructorul francez a dezvăluit acum că noul model electric va putea fi achiziționat de pe piața franceză începând din luna septembrie.

Pentru a sărbători lansarea pe piață, Renault a decis să introducă și o ediție specială care a primit numele Vibes, care nu aduce însă noutăți majore comparativ cu varianta standard.

Astfel, ediția specială Vibes se bazează pe echiparea Intens și beneficiază de culoarea exclusivă Valencia Orange, la care se adaugă jante de aliaj de 16 inch și o nuanță de alb pe grila radiatorului.

O serie de nuanțe specifice ediției Vibes se regăsesc și deasupra ecranului de la interior, în timp ce sistemul EasyLink de 7 inch oferă compatibilitate cu Android Auto și Apple CarPlay și permite șoferului să găsească rapid stații de încărcare. În plus, scaunele oferă un finisaj exclusiv.

Renault Twingo ZE folosește un motor electric de 60 kW (82 de cai putere) și un cuplu de 160 Nm care îi permite să ajungă de la 0 la 100 km/h în 12.6 secunde.

Acumulatorul Li-Ion are o capacitate de 22 kWh care oferă o autonomie de 180 de kilometri (WLTP), care poate fi însă extinsă la 215 kilometri prin utilizarea modului de condus Eco.

Renault Twingo ZE nu va fi comercializat pe piața din România.

Via Renault

Comentarii (3)

  • netam-nissan
    ati uitat sa ziceti cit costa halatu ca se stie deja pretu la nemti, mai scump ca skoda citigoe a lu dl goe tot de 82 cp dar cu baterie de 36 kwh.
    pina si frantujii ii dau sanse zero barat si contra lu e-up sau e-mii plus dacia spring cu baterie la fel dar mult mai subtire la bani.
    14 3
  • "22 kWh care oferă o autonomie de 180 km"la fel cum un gipan Porsche turbo pe benzina si 2500kg consuma in medie 12% benzina.
    9 3
  • Modelul acesta nu se vinde in RO :(
    1 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru