Renault va concura în sezonul 2013 la clasa Production Cup

de Daniel Popescu
Joi, 21.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a anunţat joi că va concura în clasa Production Cup din Campionatul European de Raliuri în şapte etape pe asfalt, aceeaşi clasă în care participă şi Napoca Rally Academy.

Renault va alinia două echipaje în cele şapte etape pe asfalt din sezonul 2013 al Campionatului European de Raliuri.

Constructorul francez va miza pe două maşini Megane Renaultsport N4 cu care va concura în clasa Production Cup, a doua ca importanţă din cadrul ERC.

Primul echipaj îl va avea ca pilot principal pe Robert Consani, câştigătorul clasei Production Cup în Intercontinental Rally Challenge în sezonul precedent, în timp ce al doilea echipaj este alcătuit din Germain Bonnefis şi Olivier Fournier, care au câştigat împreună ultima ediţie a Campionatului Francez de Raliuri pe Macadam.

Urmareste Automarket
Chiar dacă va participa la numai şapte etape dintre cele 13 ale sezonului de ERC, Renault îşi propune să câştige ambele titluri la clasa Production Cup.

"Obiectivele sunt destul de clare.

Vrem să câştigăm titlul pe echipe la Production Cup şi apoi titlul la piloţi. Acest sezon va fi plin de experienţe noi pentru mine pentru că acum reprezint un nou constructor", a declarat Consani.

Renault îi va avea ca rivali la clasa Production Cup şi pe Marco Tempestini şi Simone Tempestini, care concurează pentru echipa Napoca Rally Academy inclusiv în campionatul rezervat cosntructorilor. Prima etapă pe asfalt din sezonul 2013 al ERC, la care va lua parte şi Renault, se va desfăşura în Spania în perioada 21-23 martie.

Via Renault Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru