S-au săturat de maşini? Land Rover va lansa propriul smartphone în 2017

de Daniel Popescu
Luni, 09.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover intenţionează să lanseze un telefon inteligent cu sistem de operare Android în 2017.

Land Rover este pe punctul de a-şi extinde gama de produse. Nu cu un nou model, ci cu un smartphone cu sistem de operare Android. Nu este foarte clar care este motivaţia din spatele acestei decizii, însă o serie de informaţii din presă internaţională arată spre un parteneriat cu compania britanică Bullitt. Aceasta din urmă va construi telefonul inteligent şi îl va lansa pe piaţă sub brandul Land Rover.

Pentru moment nu se cunosc detalii despre specificaţiile telefonului, însă Bullitt a lucrat anterior şi cu compania Caterpillar, pentru care a lansat telefoanele Cat, recunoscute pentru designul rezistent la apă şi praf. De altfel, este foarte posibil ca telefonul Land Rover să facă parte din aceeaşi categorie, în condiţiile în care un astfel de produs se potriveşte ca o mănuşă cu modelele produse de britanici. Cel mai probabil, telefonul, care nu a primit momentan niciun nume, va fi lansat pe piaţă în prima parte a anului viitor.

Land Rover va avea însă o misiune dificilă să cucerească piaţa smartphone-urilor, una în care şi-au făcut loc numeroase companii mici, în special provenite din China.

De altfel, practica de a lansa telefoane sub un anumit brand care nu are nicio legătură cu compania respectivă este la modă, cel mai recent exemplu celebru fiind Pepsi Phone P1.

Via UberGizmo

Comentarii (4)

  • Cu siguranta o sa fie o chinezarie rebranduita.
    5 3
  • Sandu al-III-lea
    Astia fac precum cei de la Pepsi care si-au facut smartphone si care nu a auzit nimeni de el.Ce sa mai vorbim de vanzari.Bautura e excelenta dar telefoanele nu era domeniul lor si s-a vazut asta.Cam asta o sa se intample si cu telefoanele Land Rover sau cum s-or numi ele.Poate se apuca si Panasonic de...anvelope.Cine stie...
    1 0
  • Biciclete nu fac ? Chiar m-ar interesa una...
    3 0
  • o sa faca un hit pintre bogati cu specificatii de 2013 si pret triplu
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru