Să fie viitorul Genesis G70? Coreenii prezintă teaserul unui concept misterios

de Daniel Popescu
Vineri, 18.03.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat o imagine şi un clip video cu un concept pe care îl va prezenta peste numai o săptămână. Acesta ar putea prefigura viitorul model Genesis G70, rivalul lui BMW Seria 3 şi Audi A4.

La începutul acestui an, Hyundai a lansat oficial brandul de lux Genesis prin prezentarea modelului G90, iar strategia pe termen lung prevede îmbogăţirea gamei cu noi modele.

Primul pas în acest sens va fi făcut la Salonul Auto de la New York care îşi va deschide porţile săptămâna viitoare, atunci când  constructorul sud-coreean va dezvălui un concept asupra căruia planează numeroase mistere, inclusiv în privinţa numelui.

Numit simplu "Conceptul New York", acesta a primit un teaser video şi o imagine care indică un vehicul în patru uşi, o grilă frontală de mari dimensiuni, guri de aerisire în formă de fagure şi un volan de formă ovală. "Conceptul New York este un concept care arată calitatea designului brandului. Cu dimensiunile sale expresive şi designul rafinat, modelul întruchipează cu adevărat eleganţa atletică care caracterizează produsele Genenis", spune Manfred Fitzgerald, şeful brandului Genesis.

Chiar dacă Hyundai nu a oferit alte detalii despre concept, se anticipează că acesta va prefigura viitorul model de serie Genesis G70, care urmează să concureze direct cu BMW Seria 3 sau Audi A4.

Via Autocar

Comentarii (1)

  • bleah
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru