Salonul Auto de la Paris se întoarce în 2022 într-un format nou. Ultimul a avut loc în 2018

de Alexandru Monenciu
Marti, 20.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, Salonul Auto de la Paris se întoarce în 2022 sub forma unui eveniment denumit "Paris Automotive Week". Acesta va fi organizat în perioada 17 - 23 octombrie 2022.

Saloanele Auto de la Paris, Geneva, Frankfurt și Detroit au fost unele dintre cele mai importante evenimente auto de peste an. Mii de jurnaliști și alte câteva zeci de mii de vizitatori le călcau pragul pentru a admira cele mai importante lansări din industria auto.

Dar, în ultimii ani, tot mai mulți producători au lipsit de la acest tip de evenimente. Apoi a venit pandemia de coronavirus și foarte multe Saloane Auto au fost anulate din cauza restricțiilor.

Spre exemplu, Salonul Auto de la Paris a avut loc ultima dată în 2018. Potrivit celor de la Autocar, evenimentul auto din capitala Franței revine în 2022, dar într-un format nou.

Salonul Auto își va uni forțele cu Equip Auto (eveniment axat pe servicii de mobilitate) și împreună vor forma Paris Automotive Week. Noul eveniment ar urma să fie găzduit de Paris Expo Porte din Versailles și va avea loc în perioada 17 - 23 octombrie 2022.

via Autocar

Comentarii (1)

 • Şi minune, vor participa doar producătorii francezi.
  Şi coreeni, care merg peste tot.

  În rest, germanii participă doar în Germania, americanii doar în SUA, etc

  Evitarea concurenţei este...
  Motivaţia - reducerea costurilor (asta în timp ce măresc bonusurile la CEO, CFO, CTO,...)
  2 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru