Sărbătoare cu fast la Dacia: marca românească a ajuns la vânzări globale de 4 milioane de maşini

de Daniel Popescu
Marti, 28.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia a atins pragul de 4 milioane de maşini comercializate în întreaga lume şi a sărbătorit acest eveniment în cadrul Marelui Picnic din Franţa pe care îl organizează anual.

Esential 4 milioane este numărul maşinilor vanduite de Dacia în întreaga lume
Dacia a dezvăluit atingerea unui nou prag important de vânzări la nivel global, după ce a reuşit să comercializeze maşina cu numărul 4.000.000. Este vorba despre un exemplar Dacia Duster cumpărat de Denys Charrasse din oraşul francez Saint-Quentin-en-Yvelines.

Această performanţă a coincis cu evenimentul Marele Picnic Dacia organizat anual de constructorul român în Franţa, astfel că exemplarul cu numărul 4.000.000 a fost expus de organizatori pe Domeniul Courson din apropierea Parisului. La această sărbătoare au participat în acest an peste 11.000 de fani ai mărcii, care au putut afla în mijlocul naturii informaţii despre gama de produse Dacia.

Marele Picnic Dacia

În prezent, modelele Dacia sunt comercializate în 44 de ţări, iar Franţa reprezintă de departe principala piaţă de desfacere. De altfel, Dacia este pe locul 5 în clasamentul celor mai bine vândute mărci din Hexagon, în timp ce Dacia Sandero este cel mai bine comercializat model din Franţa în rândul persoanelor fizice.

Via Dacia

Comentarii (1)

  • La mai multe si la mai bune! Felicitari DACIA!
    18 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru