Schimbare surprinzătoare la conducerea Dacia: Jerome Olive redevine director general, după mandatul din 2010-2013

de Paul Cosma
Joi, 06.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Începând cu luna septembrie, Jerome Olive a devenit noul director general al Automobile Dacia și al Groupe Renault România, după ce Antoine Doucerain s-a retras din motive personale. Mandatul lui Jerome Olive este unul interimar, până când grupul Renault va face o nouă nominalizare.

Francezii de la Renault au anunțat o schimbare surprinzătoare în conducerea Dacia. Instalat în funcție în luna mai a acestui an, Antoine Doucerain a renunțat la poziția de director general din motive personale.

În locul său a fost numit interimar Jerome Olive, cel care a mai condus Dacia în perioada 2010-2013. El va asigura funcția de director general al Automobile Dacia și al Groupe Renault România, până când Renault va face o nouă nominalizare.

După ce a plecat de la conducerea Dacia în 2013, Jerome Olive a mai ocupat funcțiile de director industrial pentru regiunea Euromed Africa, director industrial pentru Europa şi mai apoi Alliance Regional SVP - Manufacturing, Supply Chain & Process Engineering pentru regiunea Eurasia.

Via Dacia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru