Schimbări de branding la BMW: logo modificat pentru comunicarea online și offline. Sigla rămâne aceeași pe mașini

de Daniel Popescu, Foto: BMW
Vineri, 06.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a anunțat că va utiliza un nou logo pentru comunicarea online și offline, însă sigla de pe mașini va rămâne aceeași ca și până acum.

Cu ocazia prezentării oficiale a noului Concept i4, BMW a prezentat în premieră un nou logo, conceput în format 2D și inspirat din logo-urile moderne utilizate inclusiv de marile companii de tehnologie.

Noul logo are o formă "plată" și este mai bine adaptat pentru epoca digitală. De altfel, producătorul german explică noul logo și prin faptul că BMW traversează o perioadă de tranziție prin care nu se mai concentrează doar pe lumea auto, ci și pe tehnologie și conectivitate.

"Noul logo pentru comunicare înseamnă deschidere și claritate. Vrem să folosim noua versiune transparentă a logo-ului pentru a invita clienții să devină o parte a lumii BMW", afirmă Jens Thiemer, vice-președinte senior pentru divizia Customer and Brand al BMW.

Deși a fost dezvăluit în premieră chiar pe Concept i4, noul logo nu va fi utilizat pe mașini, ci doar în comunicarea online și offline.

"Noul logo este un nou branding media și va fi folosit alături de actualul logo Nu va fi folosit pe mașini sau în interiorul său exteriorul dealerilor noștri.

Actualul logo va fi în continuare utilizat acolo", precizează BMW în comunicat.

Via BMW

Comentarii (3)

  • Zici ca e facut in Paint... WoW Pun pariu ca a costat cateva milioane de euro :))))
    2 1
  • Fan skoda
    S au luat și ei după Skoda... Schimbă repede logo ul.
    Skoda a fost primul brand care a schimbat logo-ul.
    1 3
  • Clique
    Încă 400-1000 de euro în plus la vânzarea mașinilor. hah...
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru