Se vinde mașina care l-a făcut celebru pe Paul Walker în Fast & Furious: Toyota Supra

de Alexandru Monenciu
Joi, 27.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Celebra Toyota Supra din franciza Fast&Furious este acum de vânzare. Mașina vine împreună cu toate documentele care îi atestă autenticitatea și este oferită fără rezervă.

The Fast & the Furious, primul film al francizei Fast & Furious, a avut premiera în 2001 și a influențat într-un mod extraordinar industria mașinilor modificate. Mai mult, a transformat Toyota Supra MkIV într-un adevărat fenomen.

În anii următori au luat naștere foarte multe replici, dar mașina de față este chiar cea originală. Vestea cea mai bună este că va fi vândută la licitația organizată de casa Barrett-Jackson la mijlocul lunii iunie.

Mașina în sine este fabricată în 1994. Printre modificările primite pentru film se numără jantele cu diametrul de 19 inch, pachetul exterior Bomex, vopseaua Portocaliu Candy (din paleta lui Lamborghini Diablo) și celebra grafică "Nuclear Gladiator".

Interiorul se prezintă într-o stare foarte bună și, cel mai important, totul este funcțional.

În ciuda îmbunătățirilor amintite mai sus, motorul de 3.0 litri twin-turbo (2JZ-GTE) nu are nicio modificare. Cât despre transmisie, din păcate nu este cea manuală cu șase trepte, ci una automată cu patru rapoarte.

Potrivit descrierii, celebra Toyota Supra a apărut în primele două filme și este oferită inclusiv cu un certificat de autenticitate.

Nu există estimări în ceea ce privește prețul, însă mașina este oferită fără rezervă.

via Barrett-Jackson

Comentarii (5)

  • netam-nissan
    cum adică oferită fără rezervă? n-are măcar rotiță d-aia subțire ca de roabă?
    20 5
  • Adică nu are un preț minim de vânzare.
    7 8
  • parerologu
    Se vede ca esti nou prin zona daca-l iei in serios pe @netam.
    Ce-i drept bascalia lui e prea subtila si pentru unii mai vechi.
    16 0
  • mircea badea
    pe vremea cand masinile aratau bine..
    7 0
  • Glume de prost gust are netam ăla. Puteau să modifice motorul , puneau măcar 1000 de cai și puteau cere pe ea milioane . Dc să ai un 2JZ standard pe o tonă de bani ?? Că e portocalie și are nuclear gladiator ?? Și un set de jante??
    0 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru