Seat a demarat producția noului Tarraco: cel mai mare SUV din gama constructorului spaniol este asamblat la Wolfsburg

de Cornel Șocariciu
Joi, 18.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primele exemplare Seat Tarraco au părăsit poarta fabricii Volkswagen din Wolfsburg. Cel de-al treilea SUV din gama constructorului spaniol poate fi comandat atât într-o variantă cu 5 locuri, cât și într-o versiune cu 7 locuri.

SEAT Tarraco, cel de-al treilea SUV din gama constructorului spaniol, a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris. Acum, reprezentanții Seat au anunțat că Tarraco a intrat pe linia de asamblare a uzinei Volkswagen din Wolfsburg.

Cel mai mare SUV din gama ibericilor va fi asamblat pe aceeași linie de producție cu Volkswagen Tiguan și Touran. Mai mult decât atât, este pentru prima dată în ultimii 20 de ani când uzina Volkswagen din Wolfsburg produce un model din cadrul unei alte mărci aflată în portofoliul Grupului Volkswagen. În trecut, angajații fabricii din Wolfsburg au asamblat Seat Arosa (1996-1998), Audi 50 (1974-1978), Audi 80 (1994-1998) și Audi 100 (1993-1997).

"Noul Tarraco ne permite să intrăm într-un segment nou și, totodată, să creștem imaginea companiei", a declarat Christian Vollmer, vicepreședintele departamentului de Producție și Logistică din cadrul Seat.

Noul Seat Tarraco va fi disponibil atât într-o versiune cu 5 locuri, cât și într-o variantă cu 7 locuri.

Clienții vor putea alege între două motoare pe benzină și două unități diesel. Cei care preferă propulsoarele pe benzină vor avea la dispoziție motorul de 1.5 litri TSI de 150 CP sau unitatea de 2.0 litri de 190 CP. Fanii motoarelor diesel vor putea comanda motorul de 2.0 litri TDI în versiunile de 150 CP sau 190 CP. Transmisia automată cu 7 trepte și sistemul de tracțiune integrală fac parte din oferta constructorului iberic.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru