Tarraco

Marti, 18 Octombrie 2022 | Industrie

Seat: 1 milion de SUV-uri comercializate în 6 ani

Constructorul spaniol de automobile anunță că a comercializat 1 milion de SUV-uri în ultimii 6 ani. Mașina aniversară este un Seat Arona.
Miercuri, 02 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Versiunea plug-in hybrid a lui Seat Tarraco a intrat oficial în producție: modelul dezvoltă 245 CP și are o autonomie electrică de până la 49 de kilometri

Seat Tarraco e-Hybrid a intrat oficial în producție la uzina Grupului Volkswagen din Wolfsburg. SUV-ul plug-in hybrid dezvoltat de constructorul spaniol dezvoltă până la 245 de cai putere, iar bateria cu capacitate de 13 kWh promite o autonomie electrică de 49 de kilometri (WLTP).
Joi, 03 Septembrie 2020 | Modele noi

Seat introduce o versiune nouă pentru Tarraco: SUV-ul poate fi comandat cu motor diesel, transmisie automată și roți motrice față

Seat anunță că SUV-ul Tarraco poate fi comandat și într-o configurație cu motor diesel, roți motrice față și transmisie automată. Din 2021, Tarraco va fi disponibil și în variantă plug-in hybrid.
Miercuri, 10 Iulie 2019 | Modele noi

Seat introduce îmbunătățiri în actuala gamă de modele: Ateca, disponibil standard cu sistem de infotainment de 8 inch

Seat a introdus o serie de îmbunătățiri pentru actuala gamă de modele, iar cea mai importantă noutate este că Ateca primește în standard un sistem de infotainment de 8 inch care înlocuiește actualul sistem de 6.5 inch.
Miercuri, 27 Februarie 2019 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: 5 stele pentru Seat Tarraco, Honda CR-V și Mercedes-Benz Clasa G

Cea mai recentă sesiune de teste de siguranță Euro NCAP a adus câte 5 stele pentru Honda CR-V, Seat Tarraco și Mercedes-Benz Clasa G.
Joi, 18 Octombrie 2018 | Industrie

Seat a demarat producția noului Tarraco: cel mai mare SUV din gama constructorului spaniol este asamblat la Wolfsburg

Primele exemplare Seat Tarraco au părăsit poarta fabricii Volkswagen din Wolfsburg. Cel de-al treilea SUV din gama constructorului spaniol poate fi comandat atât într-o variantă cu 5 locuri, cât și într-o versiune cu 7 locuri.
Miercuri, 19 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Seat Tarraco, poze și detalii oficiale: sistem multimedia cu control prin gesturi și instrumentar digital de bord pentru SUV-ul cu 7 locuri

Seat a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Tarraco. Cel de-al treilea SUV dezvoltat de iberici va putea fi comandat și într-o versiune cu 7 locuri. Spaniolii au pregătit patru motorizări, două niveluri de echipare și o mulțime de sisteme de siguranță.
Miercuri, 05 Septembrie 2018 | Modele noi

Seat Tarraco, testat sub camuflaj în off-road: SUV-ul cu 7 locuri va avea un sistem de protecție în cazul răsturnărilor

Seat a efectuat o sesiune de teste în off-road cu Tarraco, noul SUV care va fi lansat în 18 septembrie. Modelul va avea un sistem nou de siguranță în cazul răsturnărilor.
Miercuri, 01 August 2018 | PARIS 2018

Detalii noi despre viitorul SUV Seat Tarraco: instrumentar digital de bord și cel mai mare portbagaj din segment

Seat Tarraco, SUV-ul cu șapte locuri pregătit de constructorul spaniol, va fi prezentat până la finalul anului curent. Modelul va avea un instrumentar digital de bord, o lungime mai mare comparativ cu Skoda Kodiaq și motorizări preluate din familia de SUV-uri a Grupului Volkswagen.
Luni, 23 Iulie 2018 | Modele noi

Încă un teaser pentru Seat Tarraco: SUV-ul cu 7 locuri se lansează în 18 septembrie

Seat a dezvăluit semnătura blocurilor optice ale lui Tarraco în cadrul unui teaser prezentat înainte de lansarea oficială a SUV-ului cu 7 locuri, programată în Spania pentru 18 septembrie.
Marti, 10 Iulie 2018 | Modele noi

Seat Tarraco, spionat în timpul testelor de pe Nurburgring: SUV-ul cu 7 locuri va fi prezentat în cursul acestui an

Seat Tarraco, SUV-ul cu 7 locuri dezvoltat de constructorul spaniol, a fost surprins în timpul testelor desfășurate pe circuitul german de la Nurburgring. Noul model completează gama alcătuită în prezent de Arona și Ateca și va fi prezentat în cursul anului curent.
Vineri, 18 Mai 2018 | Modele noi

Primul teaser video cu viitorul Seat Tarraco: SUV-ul cu 7 locuri va fi lansat în acest an

Seat a publicat un teaser video cu viitorul Tarraco. SUV-ul cu 7 locuri va fi produs pe platforma MQB a Grupului Volkswagen și ar urma să fie lansat până la finalul anului curent.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 22 Februarie 2018 | Modele noi

Primele imagini cu Seat Tarraco au apărut pe internet: noul SUV cu 7 locuri preia platforma lui Ateca și Skoda Kodiaq

Două imagini cu Seat Tarraco au apărut pe internet și prezintă noul SUV cu 7 locuri pe care constructorul spaniol îl va prezenta până la sfârșitul acestui an.
Marti, 20 Februarie 2018 | Modele noi

Seat confirmă numele SUV-ului cu 7 locuri pregătit pentru 2018: prima imagine cu noul Tarraco

Seat a confirmat că noul său SUV cu 7 locuri, care va fi lansat la sfârșitul acestui an, va purta numele Tarraco. Numele a fost ales câștigător în urma unui vot la care au participat aproape 150.000 de persoane.

Tag-uri similare

Seat, seat tarraco, Tarraco
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru