Seat pregătește lansarea unui scuter electric: conceptul va fi prezentat pe 19 noiembrie

de Paul Cosma
Joi, 07.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat vrea să intre pe piața scuterelor electrice și anunță că va prezenta conceptul eScooter în data de 19 noiembrie, la Barcelona. Seat susține că viitorul scuter va fi echivalentul electric al unei motociclete cu motor de 125 cc.

SEAT anunță un nou pas important în strategia de “micromobilitate și mobilitate urbană”, pe care a prezentat-o la începutul lui 2019.

După Seat Minimo, conceptul de cvadriciclu electric cu autonomie de 100 de kilometri, spaniolii vor acum să pătrundă și pe piața vehiculelor pe două roți.

Constructorul se pregătește să lanseze în curând un scuter electric, care să devină o variantă pentru deplasarea în mediul urban.

Potrivit Seat, conceptul eScooter va fi prezentat în data de 19 noiembrie, la Barcelona, și va reprezenta echivalentul electric al unei motociclete cu motor de 125 cc.

“Mobilitatea eficientă este una dintre marile provocări în contextul dezvoltării constante a marilor orașe. În acest sens, confirmăm lansarea primului scuter electric din istoria brandului,” a declarat Luca de Meo, președintele Seat.

Via Seat

Comentarii (2)

  • Bine ca nu e diesel...
    4 1
  • mircea badea
    asta pare mai de lux...dar ceva mai de 1000 de euro nu se poate? sau 10 mii de la stat si pt scutere.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru