Scuter electric

Vineri, 13 August 2021 | Tehnologie

Proiect-pilot: Continental și Varta prezintă un scuter electric cu autonomie de 100 de kilometri

Continental și Varta au colaborat pentru a dezvolta un scuter electric ce promite o autonomie de 100 de kilometri. Vehiculul dispune de două baterii care pot fi îndepărtate și încărcate acasă sau la birou.
Luni, 26 Iulie 2021 | Concepte

Concepte electrice BMW pentru oraș: autonomie de peste 20 de kilometri, reîncărcabile acasă

BMW a prezentat două concepte electrice pentru o “bicicletă cargo” și un “electroscuter”, ambele cu o autonomie de peste 20 de kilometri, destinate mersului prin oraș.
Joi, 07 Noiembrie 2019 | Concepte

Seat pregătește lansarea unui scuter electric: conceptul va fi prezentat pe 19 noiembrie

Seat vrea să intre pe piața scuterelor electrice și anunță că va prezenta conceptul eScooter în data de 19 noiembrie, la Barcelona. Seat susține că viitorul scuter va fi echivalentul electric al unei motociclete cu motor de 125 cc.
Luni, 06 Mai 2019 | Industrie

Volkswagen pregătește lansarea unui serviciu de închiriere de scutere electrice: germanii vor oferi clienților scutere Segway

Volkswagen se pregătește să lanseze un serviciu de închiriere de scutere electrice care vor fi furnizate de Segway, potrivit unor informații din presa germană.
Joi, 10 Mai 2012 | Mediu

OFICIAL: Smart va produce în serie un scuter electric

Versiunea de serie a conceptului Smart eScooter, prezentat în 2010 la Salonul de la Paris, va fi produsă de constructorul german începând cu anul viitor.
Marti, 19 Aprilie 2011 | Concepte

SHANGHAI 2011: Volkswagen a prezentat conceptul unui scuter electric

Volkswagen a prezentat la Shanghai un scuter electric numit E-Scooter. Acesta va fi testat în 2012 în China şi ar putea costa mai puţin de 1.000 de dolari pe piaţa respectivă.
Miercuri, 22 Septembrie 2010 | PARIS 2010

Mini va prezenta trei scutere electrice la Paris

Mini va prezenta trei versiuni diferite ale noului său scuter electric. Modelul se numeşte Mini Scooter E Concept şi va debuta la Paris.
Joi, 15 Aprilie 2010 | Mediu

Japonia: Honda a prezentat primul sau scuter electric de serie

Oficialii Honda au prezentat primul lor scuter electric. Botezat EV-neo, scuterul va avea o autonomie de 30 de kilometri si va putea rula cu 48 km/h.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru