Scuter

Marti, 09 Mai 2023 | Industrie

Seat s-ar putea reinventa în 2030: va produce scutere și cvadricicluri în loc de mașini

Potrivit unor informații noi apărute în presă, marca Seat ar urma să se reinventeze complet începând cu deceniul următor. Astfel, marca spaniolă ar urma să renunțe la producția de mașini în favoarea scuterelor electrice.
Marti, 23 Octombrie 2012 | Intern

Permisul de conducere pentru mopede va fi obligatoriu

Camera Deputaţilor a adoptat astăzi ordonanţa care prevede obligativitatea permisului de conducere pentru scutere şi mopede. Conducătorul necesită acest permis doar dacă nu are deja un permis de conducere pentru alte categorii de vehicule.
Joi, 13 Septembrie 2012 | Intern

Poliţia Rutieră: "Din 2013 va fi obligatoriu permisul de conducere şi pentru mopede"

Era mopedelor care pot fi conduse fără permis se apropie de sfârşit. Peste cinci luni, oricine va fi prins conducând un moped fără permis de conducere adecvat se va alege cu dosar penal, anunţă reprezentanţii Poliţiei Rutiere.
Joi, 15 Aprilie 2010 | Mediu

Japonia: Honda a prezentat primul sau scuter electric de serie

Oficialii Honda au prezentat primul lor scuter electric. Botezat EV-neo, scuterul va avea o autonomie de 30 de kilometri si va putea rula cu 48 km/h.
Miercuri, 12 August 2009 | Mediu

Piaggio lanseaza un scuter hibrid cu trei roti si autonomie de 720 de kilometri

Piaggio MP3 Hybrid promite sa rezolve problema mobilitatii in orasele aglomerate, consumul sau fiind de 1.6 litri/100 km.
Miercuri, 27 Mai 2009 | Intern

Ultima ora: Permis de conducere pentru scutere?

Politia doreste sa introduca un permis de conducere special pentru mopede, avand in vedere numarul mare de accidente in care au fost implicate aceste vehicule. Pe langa asta, modul in care se incaseaza amenzile ar putea fi schimbat.

Tag-uri similare

cod rutier, permis de conducere, politia, scuter, Piaggio, MP3, MP3 Hybrid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru