Scuter Seat

Marti, 09 Mai 2023 | Industrie

Seat s-ar putea reinventa în 2030: va produce scutere și cvadricicluri în loc de mașini

Potrivit unor informații noi apărute în presă, marca Seat ar urma să se reinventeze complet începând cu deceniul următor. Astfel, marca spaniolă ar urma să renunțe la producția de mașini în favoarea scuterelor electrice.
Joi, 18 Iunie 2020 | General

Seat lansează soluții de mobilitate urbană: scuter electric cu autonomie de 125 de kilometri și trotinetă electrică

Seat a prezentat un scuter electric de 12 cai putere cu autonomie de 125 de kilometri și o trotinetă electrică cu autonomie de 65 de kilometri pentru mobilitate urbană.
Marti, 19 Noiembrie 2019 | Concepte

Seat prezintă conceptul electric e-Scooter: autonomie de până la 115 km și baterie detașabilă care poate fi încărcată “în casă”

Seat a dezvăluit conceptul electric e-Scooter, care promite o autonomie de până la 115 kilometri cu o singură încărcare. Motorul electric dezvoltă până la 14 cai putere și permite o viteză maximă de 100 km/h. Constructorul susține că bateria lui e-Scooter este detașabilă și că aceasta poate fi încărcată “în casă” la un cost de 70 de eurocenți/ 100 km.
Joi, 07 Noiembrie 2019 | Concepte

Seat pregătește lansarea unui scuter electric: conceptul va fi prezentat pe 19 noiembrie

Seat vrea să intre pe piața scuterelor electrice și anunță că va prezenta conceptul eScooter în data de 19 noiembrie, la Barcelona. Seat susține că viitorul scuter va fi echivalentul electric al unei motociclete cu motor de 125 cc.

Tag-uri similare

Seat, scuter electric, scuter Seat, eScooter, Seat scuter electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru