Șeful Dacia, despre strategia companiei: “Nu există planuri pentru o Dacia hibridă sau electrică, dar putem să visăm la asta”

de Paul Cosma
Marti, 04.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șeful Automobile Dacia, Antoine Doucerain, susține că nu există planuri pentru a lansa o Dacia hibridă sau electrică, dar că “putem să visăm la asta”. Potrivit acestuia, Dacia trebuie să continue să producă mașini atractive, de bună calitate și la cel mai bun preț.

Românii mai au de așteptat până să poată să cumpere un model hibrid sau electric produs de Dacia la Mioveni. Cu ocazia evenimentului în care a fost celebrată istoria de 50 de ani a Dacia, șeful constructorului local a spus că nu există planuri pentru un asemenea proiect. Totuși, Antoine Doucerain a declarat că “putem să visăm la asta”.

“Definitoriu pentru Dacia este să facă mașini atractive, de bună calitate, la cel mai bun preț, iar acest lucru se va păstra și în viitor", a explicat Antoine Doucerain.

Potrivit acestuia, faptul că Dacia face parte dintr-o alianță formată din Renault, Nissan și Mitsubishi reprezintă o cartel de acces către orice tehnologie, însă “nu există planuri pentru o Dacia hibridă sau electrică.”

Pentru moment, tehnologia mașinilor electrice este prea scumpă pentru a putea fi oferită și de către mărcile auto care mizează pe modele accesibile, cu un raport calitate-preț cât mai bun.

Totuși, oficialii brandului au admis în trecut că lucrurile se pot schimba rapid, iar constructorul de la Mioveni se va adapta rapid în momentul în care clienții și legislația vor cere dezvoltarea unor modele electrificate (hibride și electrice).

Via Economica.net

 

Comentarii (3)

  • Andrei
    Pe cat facem pariu ca Dacia va uimi cu un Duster electric la 20.000 koko peste......10 ani?
    3 3
  • Cineva
    Normal...doar e Dacia :)))
    3 3
  • Nici la mine nu exista planuri sa ma combin cu Charlize Theron si s-o iau de nevasta,dar pot sa visez la asta.
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru