Și alții au probleme cu gropile: „Primăria Londrei a plătit 11.000 de euro pentru roata unui Ferrari 458 Italia”

de Bogdan Mirică
Miercuri, 29.03.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un englez a cerut compensații primăriei din Londra după ce a lovit o groapă cu supercarul său, un Ferrari 458 Italia. Mașina a fost grav avariată, iar administrația a scos din buzunar 11.000 de euro.

Primăvara, orașele românești, în special Bucureștiul, arată ca după bombardament. Gropile lăsate de iarnă și acțiunile de deszăpezire pot să-ți avarieze grav mașina dacă nu conduci cu atenție. Dacă însă ai lovit o groapă, iar janta mașinii tale a cedat, există soluții.

Cel puțin în Anglia. O dovedește un britanic, proprietar de Ferrari, care a lovit o groapă și a distrus roata supercarului. La o privire mai atentă, mecanicii care au evaluat dauna au constatat că și suspensia și airbagul suferiseră avarii.

Prin urmare, reparația mașinii nu a fost deloc ieftină: aproximativ 10.500 de euro. Iar mașina a stat în atelierul Ferrari vreme de trei luni. Nu a fost neapărat o problemă, pentru că proprietarul mai deține un Range Rover, un McLaren și un Porsche 911. Însă, potrivit acestuia, Ferrari-ul 458 Italia era mașina sa favorită.

Esential 10.500 de euro a costat reparația mașinii.
„Era o groapă uriașă.
M-ar fi putut proiecta în cineva de pe banda cealaltă și ar fi putut provoca un accident. Am fost norocos că nu m-am intersectat cu nimeni în acel moment”
, a declarat proprietarul, care a decis să dea în judecată administrația.

A câștigat destul de ușor și a primit o compensație de 11.200 de euro, pe care a promis că o va dona unei organizații caritabile dedicată accidentelor. Administrația londoneză a declarat că aceasta a fost cea mai mare compensație oferită pentru avarii rezultate în urma unei gropi.

via msn

Comentarii (2)

  • primul si ultimul caz din istoria Londrei!
    0 3
  • Nu, nu! NOI avem probleme cu gropile! Locuitorii unui oras in care cine isi strica roata intr-o groapa este despagubit rapid, nu au probleme cu gropile.
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru