Skoda estimează vânzări anuale de 15.000 de unități pentru Superb plug-in hybrid: producția a debutat la uzina din Kvasiny

de Paul Cosma
Luni, 23.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda se așteaptă la vânzări anuale de 15.000 de unități pentru Superb plug-in hybrid, respectiv 20% din producția modelului care este asamblat la uzina din Kvasiny, Cehia.

Săptămâna trecută, Skoda a anunțat startul producției pentru Superb iV, primul model plug-in hybrid din istoria mărcii, în urma unei investiții de 12 milioane de euro. Versiunea PHEV a navei amiral Superb va fi produsă exclusiv la Kvasiny alături de versiunile cu motoare cu combustie internă a modelului.

Cehii se așteaptă ca vânzările lui Superb iV să atingă 15.000 de unități în fiecare an, adică 20% din producția totală, după cum a declarat un oficial Skoda.

Skoda Superb iV este echipat cu un motor pe benzină TSI de 1.4 litri de 156 de cai putere și un motor electric de 85 kW (116 CP), iar acest sistem generează în total 218 cai putere și un cuplu maxim de 400 Nm.

Acumulatorul integrat are o capacitate de 13 kWh, iar autonomia maximă promisă este de 55 de kilometri conform standardului WLTP.

Versiunea PHEV va fi disponibilă doar cu nivelurile de echipare Ambition și Style, iar livrările vor demara în 2020.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru