Skoda lansează nivelul de echipare Scoutline pentru SUV-ul Kamiq: protecții suplimentare și tapițerie specială

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 15.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
SUV-ul Skoda Kamiq Scoutline va putea fi admirat în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Nivelul de echipare propune elemente noi pentru caroserie și scaune îmbrăcate într-un material special.

Skoda a publicat primele imagini și detalii referitoare la Kamiq Scoutline. Este pentru prima dată când cehii oferă acest nivel de echipare pe un SUV, iar conform reprezentanților companiei, modelul va putea fi admirat în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.

La exterior, Skoda Kamiq Scoutline propune elemente din plastic negru pentru pragurile laterale și aripile roților. Totodată, cehii au pregătit protecții suplimentare, un difuzor cu aspect nou, geamuri spate fumurii și rame cromate. De asemenea, carcasele oglinzilor și barele pentru amarare de pe plafon sunt vopsite în argintiu. Pachetul exterior se încheie cu un set de jante Braga cu diametrul de 17 inch. Conform oficialilor Skoda, clienții vor putea comanda și jante Crater de 18 inch. Farurile full-LED vor fi disponibile standard pe versiunea Kamiq Scoutline.

La interior, Skoda propune accesorii fabricate din plastic care imită textura lemnului de frasin, elemente cromate pentru aeratoare și o tapițerie specială fabricată din ThermoFlux și pânză din microfibră Suedia.

Volanul și schimbătorul de viteze vor fi îmbrăcate în piele, în timp ce iluminatul ambiental propune trei culori. Opțional, clienții vor putea alege un plafon acoperit cu pânză de culoare neagră. Pentru moment, producătorul ceh nu a publicat și imagini cu interiorul lui Kamiq Scoutline.

Conform oficialilor Skoda, clienții vor putea opta pentru orice motorizare din gama Kamiq atunci când aleg versiunea de echipare Scoutline. Astfel, SUV-ul va fi disponibil cu unități diesel și benzină cu puteri cuprinse între 90 și 150 de cai putere.

Comentarii (3)

  • Bravo Skoda ! Kamiq este un suv foarte frumos si micut ,adaptat si pentru drumuri mai neasfaltate. Am vazut-o pe strazi in Bucuresti si este foarte interesanta si fromoasa. Banuiesc ca nu are 4x4. Dar, este un suv mic care este frumos interior/exterior, este ingenioasa, este fiabila, este tehnologizata, are foarte multe sisteme de asistenta si siguranta, are 5stele EuroNCAP, si este foarte spatioasa, iar acum va putea "ataca" drumuri forestiere de dificultate usoara(pietris, pamant, praf)
    8 10
  • O masina BUNA la un pret rezonabil.
    7 2
  • O super masina ! Asteptam varianta cu echipare SCOUTLINE!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru