Skoda pregătește un nou SUV compact: modelul va fi lansat în 2020 și va fi disponibil, inițial, pe piața din India

de Paul Cosma, Foto: Dreamstime
Marti, 03.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a anunțat lansarea unui nou SUV compact în 2020, ce va fi construit în India, ca urmare a unei investiții de un miliard de euro a grupului Volkswagen pe această piață.

Grupul Volkswagen a anunțat recent o schimbare structurală în cadrul companiei, astfel încât brandurile sale să își asume responsabilitatea pentru diferite piețe de activitate.

Așa cum Automarket a anunțat aici, Seat se va ocupa de Africa de Nord, în timp ce Audi va coordona Orientul Mijlociu și regiunea Asia-Pacific, cu excepția Chinei. Skoda va fi responsabilă de extinderea grupului VW pe piețele din Rusia și India. Brandul Volkswagen se va ocupa, printre altele, de America de Nord și America de Sud.

În ceea ce privește Skoda și extinderea pe piața indiană, grupul german a anunțat acum un plan de investiții de un miliard de euro și lansarea unui SUV compact în 2020. VW nu a menționat dacă noul SUV va fi disponibil exclusiv pe această piață.

Această mișcare vine după ce vânzările Skoda au crescut cu 30% în India în 2017 și în urma dorinței grupului VW de a se extinde pe una dintre piețele emergente la nivel global.

Nemții speră că noua formă de organizare va ajuta grupul să vină cu oferte relevante pentru clienții săi, într-o manieră care să asigure dezvoltarea regională a brandurilor sale.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru