Investitii

Joi, 29 Decembrie 2022 | Industrie

Rușii de la AvtoVAZ anunță investiții de 551 milioane de euro în 2023

Consiliul de Administrație al producătorului de automobile AvtoVAZ a aprobat un plan de investiții, în valoare de circa 551 milioane de euro, pentru 2023.
Vineri, 02 Septembrie 2022 | Economic

Toyota: investiții de peste 5 miliarde de euro pentru producția de baterii în Japonia și SUA

Toyota a anunțat că va investi peste 5 miliarde de euro în uzinele sale din Japonia și SUA, pentru producția de acumulatori pentru mașinile electrice. Debutul producției de baterii va începe între 2024 și 2026.
Vineri, 24 Iunie 2022 | Industrie

Vecinii maghiari mai securizează un contract auto: Audi investește 301 milioane de euro în motoarele electrice

Audi va investi 301 milioane de euro în producția de motoare electrice la uzina din Gyor, Ungaria. Unitățile de propulsie vor fi utilizate de toate modelele Grupului Volkswagen dezvoltate pe arhitectura MEB.
Miercuri, 22 Iunie 2022 | Industrie

BMW investește 1 miliard de euro într-o fabrică de propulsoare electrice din Austria

BMW a anunțat că va investi circa 1 miliard de euro până în 2030, într-o fabrică producătoare de propulsoare electrice din Austria. Propulsoarele produse la uzina din Steyr vor fi echipate pe viitoarea generație de modele electrice a producătorului german.
Miercuri, 25 Mai 2022 | Industrie

Stellantis și Samsung vor investi 2.3 miliarde de euro în dezvoltarea unei fabrici de baterii

Grupul Stellantis și Samsung SDI, divizia producătoare de baterii a gigantului sud-coreean, vor investi împreună 2.3 miliarde de euro în dezvoltarea și deschiderea unei noi fabrici de baterii din Statele Unite. Uzina din statul Indiana își va începe activitatea în 2025.
Vineri, 30 Iulie 2021 | Economic

Stellantis face un nou credit bancar: 12 miliarde de euro pentru investiții și plata datoriilor

Stellantis a contractat un nou credit pentru a-și acoperi datorii anterioare și pentru a-și asigura lichidități pentru investițiile viitoare.
Vineri, 05 Februarie 2021 | Masini electrice si hibride

Ford dublează bugetul de investiții în mașini electrice: 22 de miliarde de dolari până în 2025

Ford a anunțat dublarea investițiilor în dezvoltarea mașinilor electrice, noul buget fiind de 22 de miliarde de dolari până în 2025.
Luni, 21 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Fiat-Chrysler vrea să investească în producția de mașini electrice și hibrizi plug-in în Italia: credit de 800 de milioane de euro

Fiat-Chrysler a împrumutat, până acum, 800 de milioane de euro de la Banca Europeană de Investiții pentru a sprijini producția de mașini electrice și hibrizi plug-in în cadrul fabricilor sale din Italia. Grupul are un plan de investiții de 5 miliarde de euro ce vizează uzinele din Pomigliano, Melfi și Mirafiori.
Sambata, 08 August 2020 | Industrie

Grupul Mahindra pregătește investiții la divizia Pininfarina: indienii vor să se extindă pe piața mașinilor electrice din Europa

Indienii de la Mahindra vor anunța în curând un plan de investiții pentru divizia Automobili Pininfarina, prin care vor să devină un jucător-cheie pe piața mașinilor electrice din Europa, potrivit declarațiilor făcute de șeful grupului.
Miercuri, 08 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Seat anunță investiții de 5 miliarde de euro în electrificarea gamei: “Vrem să producem mașini electrice la Martorell după 2025”

Seat a planificat investiții de 5 miliarde de euro în proiecte de R&D până în 2025, obiectivul principal fiind electrificarea gamei. “Vrem să producem mașini electrice la Martorell după 2025, atunci când piața va fi mai mare,” a transmis constructorul spaniol.
Vineri, 17 Ianuarie 2020 | Industrie

Herbert Diess: “Volkswagen are nevoie de o transformare radicală ca să evite soarta Nokia”

Volkswagen trebuie să se transforme radical dacă vrea să nu aibă soarta Nokia, întrucât “era producătorilor tradiționali s-a încheiat”, a declarat CEO-ul grupului german, Herbert Diess.
Vineri, 18 Octombrie 2019 | Masini autonome

Hyundai va investi masiv în “mobilitate cu mașini autonome, conectate și electrice”: buget de peste 30 de miliarde de dolari până în 2025

Hyundai a anunțat investiții de peste 30 de miliarde de dolari în mobilitatea viitorului, ce presupune “mașini autonome, conectate și electrice”. Bugetul de investiții până în 2025 va fi sprijinit și de autoritățile sud-coreene.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 05 Septembrie 2019 | Industrie

FCA pregătește producția SUV-ului Tonale și a lui Panda Hybrid: investiții de un miliard de euro pentru uzina din Pomigliano

Grupul FCA va investi circa un miliard de euro pentru a începe producția noului SUV Alfa Romeo Tonale și a lui Fiat Panda Hybrid. Cele două modele vor fi produse la uzina italiană din Pomigliano.
Luni, 12 August 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen, BMW și Nissan vor să aducă “revoluția electrică” în Africa de Sud: producătorii auto vor propune investiții și așteaptă sprijin guvernamental

Volkswagen, BMW și Nissan se numără printre producătorii auto care vor să investească într-o “revoluție a mașinilor electrice” tocmai în Africa de Sud. Constructorii vor veni cu un set de propuneri către guvern și speră să obțină sprijinul acestuia pentru a începe investițiile în electrificare.
Vineri, 09 August 2019 | Industrie

Uber a pierdut 5 miliarde de dolari în al doilea trimestru din 2019: numărul utilizatorilor activi a crescut la 99 de milioane

Uber a avut pierderi record de 5.2 miliarde de dolari în al doilea trimestru din 2019, deși numărul utilizatorilor activi a crescut la 99 de milioane la nivel global. Șefii companiei estimează diminuarea pierderilor în 2020 și 2021 după investițiile masive din acest an.
Vineri, 07 Iunie 2019 | Industrie

Volkswagen va concedia 4.000 de angajați în urma investițiilor în digitalizare: nemții susțin că vor crea 2.000 de joburi noi în următorii 4 ani

Volkswagen a anunțat că va concedia 4.000 de angajați care nu sunt implicați în activitatea de producție, în urma unor investiții de 4 miliarde de euro în proiecte de digitalizare. Nemții susțin că vor crea 2.000 de joburi noi în următorii 4 ani.
Sambata, 20 Aprilie 2019 | Masini autonome

Uber a atras un miliard de dolari pentru investiții în mașini autonome: americanii vor fi ajutați de Toyota cu scăderea costurilor de producție

Uber a reușit să atragă un miliard de dolari de la mai mulți investitori pentru divizia sa dedicată mașinilor autonome. Printre ei se numără și Toyota, care va ajuta Uber cu scăderea costurilor de producție în următorii 3 ani.
Miercuri, 13 Februarie 2019 | Economic

Amazon și GM vor să investească la Rivian: start-up-ul american a lansat un pick-up electric ce va fi vândut și în Europa

Amazon și General Motors negociază o posibilă investiție la Rivian Automotive, start-up-ul american ce a lansat pe piață un pick-up electric. Potrivit unor surse citate de Reuters, valoarea Rivian este estimată la 1-2 miliarde de dolari, iar Amazon și GM ar urma să dețină acțiuni în cadrul companiei.
Luni, 28 Ianuarie 2019 | Economic

Volkswagen reorganizează divizia de componente: fonduri suplimentare pentru investiții în mașini electrice

Grupul Volkswagen a reorganizat operațiunile sale privind componentele sub o singură divizie, începând cu 1 ianuarie 2019. Nemții se bazează pe economiile făcute pentru investiții suplimentare în dezvoltarea mașinilor electrice.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Industrie

Volkswagen rămâne constructorul auto cu cele mai mari investiții în cercetare și dezvoltare: Daimler și Toyota completează podiumul

Volkswagen a investit 13.1 miliarde de euro în cercetare și dezvoltare în anul 2018 și a ocupat prima poziție în topul constructorilor auto, în fața celor de la Daimler (8.6 miliarde) și Toyota (7.8 miliarde).

Tag-uri similare

Volkswagen, Porsche, VW, vanzari, productie, vanzare, investitii, actiuni, Cehia, furnizori
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru