Investitii

Miercuri, 19 Decembrie 2018 | Industrie

Șeful Volkswagen: “Trebuie să accelerăm trecerea la mașinile electrice dacă vrem să respectăm țintele UE pentru reducerea emisiilor”

Volkswagen va trebui să-și accelereze planurile de a trece la producerea de mașini electrice în masă, pentru a îndeplini noile obiective UE privind reducerea emisiilor cu 37.5% până în 2030, a declarat CEO-ul Herbert Diess, potrivit Reuters.
Marti, 04 Decembrie 2018 | Economic

“Pariul” Audi pentru următorii 5 ani: investiții de 14 miliarde de euro în mașini autonome și mobilitate electrică

Audi a anunțat că vrea să investească până la 14 miliarde de euro, în următorii 5 ani, în mobilitate electrică, digitalizare și mașini autonome. Investițiile totale se ridică la 40 de miliarde de euro până în 2023.
Sambata, 17 Noiembrie 2018 | Masini electrice si hibride

VW mărește bugetul de investiții pentru următorii 5 ani: 44 de miliarde de euro pentru dezvoltarea mașinilor electrice

Grupul Volkswagen a anunțat că va cheltui aproximativ 44 de miliarde de euro, până în 2023, pentru dezvoltarea mașinilor sale electrice. Suma este cu 10 miliarde mai mare față de bugetul anunțat inițial în 2017.
Miercuri, 14 Noiembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Kia susține că mașinile electrice vor deveni profitabile în Europa în 2-3 ani: “Vrem să vindem 30.000 de unități anual până în 2021”

Kia se așteaptă să obțină profit cu mașinile sale electrice în Europa în cel mult 2-3 ani. Constructorul sud-coreean are ca obiectiv să vândă anual 30.000 de mașini electrice până în 2021.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Investiții în tehnologie: Volvo a cumpărat acțiuni la un start-up ce produce stații mobile de încărcare pentru mașinile electrice

Volvo a anunțat cumpărarea unui pachet de acțiuni la firma FreeWire Technologies, un start-up specializat în producerea de stații mobile de încărcare pentru mașinile electrice. Detaliile tranzacției nu au fost dezvăluite.
Vineri, 12 Octombrie 2018 | Economic

BMW prelungește joint-venture-ul din China până în 2040: investiții de peste 3 miliarde de euro pentru extinderea producției

Grupul BMW a anunțat prelungirea contractului de joint-venture din China până în 2040. Nemții și partenerii săi chinezi pregătesc investiții de peste 3 miliarde de euro pentru mărirea capacității de producție la 650.000 de mașini pe an.
Miercuri, 26 Septembrie 2018 | Economic

BMW așteaptă venituri mai mici în 2018 din cauza WLTP: constructorul invocă și investițiile suplimentare în mașini electrice

Grupul BMW a actualizat previziunile financiare pentru 2018, spunând că se așteaptă la venituri ușor mai mici din cauza noului ciclu de testare WLTP și a investițiilor suplimentare în mobilitatea electrică. Un alt motiv invocat pentru scăderea veniturilor se referă la incertitudinile din piață provocate de conflictele comerciale internaționale.
Joi, 06 Septembrie 2018 | Economic

Grupul Volkswagen a deschis o nouă fabrică în China: uzina va produce anual 300.000 de SUV-uri Audi și Volkswagen

Grupul Volkswagen a anunțat deschiderea unei fabrici în nordul Chinei pentru extinderea producției sale de SUV-uri. Uzina din Tianjin va produce anual circa 300.000 de mașini sub brandurile Volkswagen și Audi.
Marti, 28 August 2018 | Masini autonome

Toyota investește în Uber: 500 de milioane de dolari pentru dezvoltarea mașinilor autonome

Toyota va investi 500 de milioane de dolari în Uber astfel încât cele două companii să colaboreze în dezvoltarea tehnologiilor destinate mașinilor autonome.
Vineri, 10 August 2018 | Economic

Chinezii de la Geely vor să facă din Lotus un rival pentru Ferrari sau Porsche: 2 miliarde de dolari pentru revitalizarea brandului britanic

Grupul chinez Geely, cel care deține și Volvo din 2010, vrea să investească cel puțin 2 miliarde de dolari pentru revitalizarea Lotus, astfel încât brandul britanic să devină un rival pe măsura Ferrari sau Porsche, potrivit unor surse apropiate de companie.
Luni, 06 August 2018 | Modele noi

Revoluție la Jaguar Land Rover: fiecare model al grupului va primi o nouă generație până în 2024. Britanicii pregătesc 4 modele noi în 5 ani

Jaguar Land Rover pregătește un plan de investiții masive în următoarea perioadă. Britanicii vor să lanseze 4 modele noi în 5 ani și, în plus, fiecare model din grup ar urma să primească o generație nouă până în 2024.
Miercuri, 25 Iulie 2018 | Masini autonome

Ford a creat o divizie specială pentru dezvoltarea vehiculelor autonome: investiții de 4 miliarde de dolari în 5 ani

Ford a anunțat investiții de 4 miliarde de dolari până în 2023 pentru dezvoltarea mașinilor autonome și a creat o divizie specială în sens, numită Ford Autonomous Vehicles.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 03 Iulie 2018 | Modele noi

Skoda pregătește un nou SUV compact: modelul va fi lansat în 2020 și va fi disponibil, inițial, pe piața din India

Skoda a anunțat lansarea unui nou SUV compact în 2020, ce va fi construit în India, ca urmare a unei investiții de un miliard de euro a grupului Volkswagen pe această piață.
Joi, 21 Iunie 2018 | Economic

Toyota își mută atenția asupra cercetării pentru a rămâne competitivă: japonezii au început să taie costurile de marketing

Toyota a început să își reducă nivelul costurilor, începând cu bugetul pentru marketing, și se concentrează pe zona de cercetare astfel încât să rămână un constructor competitiv, potrivit Reuters.
Miercuri, 30 Mai 2018 | Industrie

Angajații Opel au făcut pace cu patronii de la PSA: francezii garantează siguranța joburilor până în 2023 și investiții în fiecare fabrică din Germania

Sindicatele germane care reprezintă angajații Opel au ajuns la o înțelegere cu patronii de la PSA și vor înceta protestele din ultima perioadă. Francezii s-au angajat să asigure joburile muncitorilor de la Opel până în vara lui 2023 și să facă investiții în fiecare fabrică din Germania. În schimb, angajații Opel au acceptat ca salariile să le fie mărite abia după 2020.
Marti, 29 Mai 2018 | Economic

Producția modelelor BMW i va crește de la 130 la 200 de unități pe zi: investiții de 300 de milioane de euro la uzina din Leipzig

Grupul BMW a anunțat investiții de peste 300 de milioane de euro în uzina sa din Leipzig. Scopul investiției este creșterea producției anuale cu circa 100.000 de unități, față de nivelul actual de 250.000 de exemplare. Producția modelelor BMW i va crește, în toamna acestui an, de la 130 la 200 de unități pe zi pentru a satisface nivelul ridicat al cererii.
Joi, 24 Mai 2018 | Economic

Jaguar Land Rover mărește investițiile și vrea să lanseze noi modele: grupul va cheltui peste 5 miliarde de dolari pentru revitalizarea vânzărilor

Jaguar Land Rover a anunțat că va cheltui aproximativ 5.3 miliarde de dolari, în următoarele 12 luni, pentru dezvoltarea tehnologică și lansarea unor modele noi care să revitalizeze vânzările grupului.
Miercuri, 21 Martie 2018 | Economic

Mai mulți bani pentru mașini electrice și autonome: BMW pregătește investiții record de 7 miliarde de euro

BMW a anunțat creșterea bugetului de cercetare și dezvoltare la circa 7 miliarde de euro în acest an, ca parte din planul să lanseze 25 de modele “electrificate” până în 2025.
Luni, 05 Martie 2018 | Modele noi

Primul SUV Lotus, mai aproape de realitate: patronii chinezi pregătesc un buget consistent pentru cercetare și dezvoltare

Bugetul de cercetare și dezvoltare de la Lotus va fi suplimentat de patronii chinezi de la Geely, astfel că șansele de lansare a primului SUV Lotus sunt tot mai mari, potrivit unui anunț făcut de divizia Lotus Cars Australia.
Luni, 05 Martie 2018 | Masini autonome

Toyota vrea să înființeze o companie care să dezvolte softuri pentru mașinile autonome: TRI-AD va fi rezultatul unei investiții de 2.8 miliarde de dolari

Toyota și doi dintre furnizorii săi vor să investească aproximativ 2.8 miliarde de dolari într-o nouă companie care să dezvolte softuri pentru mașinile autonome.

Tag-uri similare

Volkswagen, Porsche, VW, vanzari, productie, vanzare, investitii, actiuni, Cehia, furnizori
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru