Investitii

Luni, 05 Februarie 2018 | Industrie

Nissan vrea să fie în primii 3 producători de pe piața chineză: “Trebuie să avem o abordare foarte agresivă ca să nu pierdem lupta pentru cota de piață”

Nissan plănuiește investiții de circa 9.5 miliarde de dolari în China, pentru următorii 5 ani, alături de partenerul său de pe piața asiatică și să devină unul dintre primii trei producători ca volum de vânzări pe cea mai mare piață auto din lume.
Luni, 05 Februarie 2018 | Industrie

Aston Martin vrea să deschidă 10 dealeri noi pe cea mai mare piață auto din lume: investiții de peste 800 de milioane de dolari, pregătite de britanici în China

Aston Martin a anunțat un plan de investiții pe cinci ani care să îi permită extinderea și consolidarea prezenței sale de pe cea mai mare piață auto din lume, respectiv China.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Ofensiva electrificării de la Mercedes: nemții vor să ofere versiuni hibride sau electrice pentru fiecare model din gamă, până în 2022

Mercedes a anunțat că vrea să introducă cel puțin o versiune electrificată (hibridă sau 100% electrică) pentru fiecare model din gama sa, până în 2022.
Joi, 18 Ianuarie 2018 | Industrie

Hyundai și Kia au promis investiții în tehnologii autonome și mașini electrice: 22 de miliarde de dolari în următorii 5 ani

Hyundai și Kia pregătesc investiții de aproape 22 de miliarde de dolari pentru dezvoltarea de tehnologii autonome și lansarea de noi modele electrice, în următorii 5 ani, potrivit autorităților sud-coreene.
Luni, 15 Ianuarie 2018 | Industrie

Volkswagen prinde curaj după scandalul Dieselgate: “Vrem să devenim un brand relevant în Statele Unite”

Grupul Volkswagen vrea să investească mai mult de 3 miliarde de dolari în SUA pentru ca brandul să devină unul relevant pentru piața americană.
Luni, 15 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Ford pregătește 40 de modele noi: 16 mașini 100% electrice și 24 de hibrizi plug-in până în 2022

Ford a anunțat investiții semnificative de 11 miliarde de dolari în electrificarea gamei sale, urmând să lanseze 40 de modele noi până în 2020, potrivit oficialilor companiei.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Industrie

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi vrea să investească în electrificare și inteligență artificială: fonduri de un miliard de dolari în următorii 5 ani

Renault, Nissan și Mitsubishi au anunțat înființarea unui fond de 1 miliard de dolari care să finanțeze start-up-uri în domeniul mobilității și al transportului, pentru proiecte care să vizeze electrificarea, autonomia mașinilor electrice sau inteligența artificială.
Marti, 19 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Volkswagen vrea să instaleze în SUA 2.800 de stații de încărcare pentru mașinile electrice până în 2019: sunt vizate 17 orașe mari

Volkswagen a anunțat că vrea să instaleze 2.800 de stații de încărcare pentru mașinile electrice în 17 dintre cele mai mari orașe din Statele Unite, până în 2019.
Vineri, 17 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Plan pe 5 ani: Volkswagen va investi peste 70 de miliarde de euro pentru a deveni “lider global în domeniul vehiculelor electrice”

Volkswagen a aprobat un plan pe 5 ani care prevede investiții totale de peste 70 de miliarde de euro, pentru a transforma grupul german într-un lider global în domeniul vehiculelor electrice.
Vineri, 17 Noiembrie 2017 | Industrie

Puterea exemplului: Daimler se alătură celor de la Volkswagen și anunță investiții pentru producția de mașini electrice în China

Daimler vrea să investească 755 de milioane de dolari în China pentru producția de baterii și mașini electrice, potrivit Reuters.
Joi, 16 Noiembrie 2017 | Industrie

Investiții pe cea mai mare piață auto din lume: Volkswagen alocă 10 miliarde de euro pentru a dezvolta și a produce mașini electrice în China

Volkswagen vrea să investească 10 miliarde de euro până în 2025 pentru a dezvolta și produce vehicule electrice în China, cea mai mare piață auto din lume, potrivit lui Jochem Heizmann, șeful subsidiarei chineze a VW.
Miercuri, 15 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Mai mulți bani pentru investiții: Volkswagen vrea să sporească producția de mașini electrice în Germania

Grupul Volkswagen intenționează să sporească investițiile la fabrica sa din Zwickau (estul Germaniei) pentru începerea producției de mașini electrice, potrivit unor surse citate de Reuters.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Noiembrie 2017 | Industrie

Dezvoltarea producției: grupul Volkswagen bagă mâna în buzunar și modernizează fabricile de camioane MAN din Europa, Asia și Africa

Grupul Volkswagen va cheltui peste 2.4 miliarde de euro pentru modernizarea fabricilor de camioane MAN din Europa, Asia şi Africa, ca parte a programului de dezvoltare a producției și de majorare a profitului.
Joi, 09 Noiembrie 2017 | Industrie

Au pus bani deoparte: Toyota vrea să investească aproape un miliard de dolari în tehnologii autonome și baterii electrice

Toyota a făcut economii de 879 de milioane de dolari în ultimele șase luni și vrea să folosească banii pentru investiții în tehnologii autonome și baterii electrice.
Miercuri, 01 Noiembrie 2017 | Industrie

Investiții pe piața asiatică: Aston Martin a prezentat cel mai mare showroom al companiei în capitala Japoniei

Aston Martin a prezentat cel mai mare showroom al companiei în Tokyo, iar deschiderea oficială este programată pentru data de 21 noiembrie.
Vineri, 15 Septembrie 2017 | Industrie

Samsung pune la bătaie 300 de milioane de dolari pentru viitorul mașinilor autonome

Samsung Electronics a anunțat că va deschide un fond de investiții de 300 de milioane de dolari, bani care vor merge către dezvoltarea sectorului auto, inclusiv pentru mașinile autonome.
Joi, 09 Aprilie 2015 | Economic

Statul francez îşi măreşte participaţia la Renault în încercarea de a mări controlul asupra companiei

Statul francez şi-a mărit temporar participaţia în cadrul Renault pentru a avea o poziţie de putere la votul anual din cadrul întâlnirii acţionarilor în vederea acceptării unei propuneri legislative a guvernului privind viitorul companiilor din Franţa.
Joi, 17 Aprilie 2014 | Intern

Bosch inaugurează în mai o fabrică de componente auto la Jucu

De Ziua Europei, Bosch va începe producţia la fabrica sa de componente auto construită la Jucu. Reprezentanţii companiei spun că uzina va fi extinsă în anii următori.
Miercuri, 12 Martie 2014 | Intern

Daimler construieşte încă o uzină de componente auto în România, unde va fabrica transmisii cu nouă trepte

Nemţii de la Daimler vor începe construcţia unei noi fabrici de transmisii automate în Sebeş, care va produce unităţi cu nouă trepte. Uzina va deservi marca Mercedes-Benz şi este a doua din judeţul Alba care aparţine concernului german.
Miercuri, 19 Iunie 2013 | Industrie

Şeful General Motors: ”Nu intenţionăm să investim mai mult în PSA”

Dan Akerson, CEO-ul General Motors, a declarat că nu plănuieşte investiţii suplimentare în concernul PSA Peugeot-Citroen, partenerul său european.

Tag-uri similare

Volkswagen, Porsche, VW, vanzari, productie, vanzare, investitii, actiuni, Cehia, furnizori
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru