Furnizori

Luni, 24 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen susține că are suficiente baterii pentru “primul val de mașini electrice”, până în 2023: “Continuăm negocierile cu furnizorii în următorii 3-5 ani”

Volkswagen a anunțat că a contractat o cantitate suficientă de baterii pentru a produce “primul val de mașini electrice”, până în 2023. Oficialii constructorului spun că vor purta “negocieri permanente” cu furnizorii în următorii 3-5 ani, astfel încât să-și asigure materia primă pentru proiectele planificate.
Marti, 11 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Daimler va cumpăra baterii pentru mașini electrice în valoare de 20 miliarde euro: 130 de versiuni “electrificate” la Mercedes până în 2022

Daimler a anunțat că va investi 20 de miliarde de euro până în 2030 pentru a cumpăra bateriile necesare producției de masă a mașinilor electrice. În total, grupul german vrea să lanseze un număr de 130 de versiuni “electrificate” pentru modelele Mercedes-Benz până în 2022.
Luni, 02 Iulie 2018 | Industrie

Furnizori pentru BMW: chinezii de la CATL vor construi în Germania o fabrică de baterii pentru mașinile electrice

Compania chineză CATL (Contemporary Amperes Technology Ltd) va construi în Germania o fabrică de baterii pentru mașinile electrice, urmând să furnizeze aceste componente către mai mulți constructori europeni, printre care și BMW.
Marti, 26 Iunie 2018 | Economic

BMW ia în calcul închiderea fabricilor din Marea Britanie din cauza Brexit: “Nu vom putea să continuăm producția dacă furnizorii vor fi afectați”

BMW ia în calcul închiderea fabricilor sale din Marea Britanie în care sunt produse mașinile Mini și Rolls Royce dacă Brexitul va afecta lanțul de furnizori, potrivit unui oficial al companiei.
Luni, 05 Martie 2018 | Masini autonome

Toyota vrea să înființeze o companie care să dezvolte softuri pentru mașinile autonome: TRI-AD va fi rezultatul unei investiții de 2.8 miliarde de dolari

Toyota și doi dintre furnizorii săi vor să investească aproximativ 2.8 miliarde de dolari într-o nouă companie care să dezvolte softuri pentru mașinile autonome.
Joi, 15 Februarie 2018 | Industrie

Daimler avertizează: “Scăderea cererii pentru diesel și trecerea la motoarele electrice ar putea destabiliza furnizorii din industria auto”

Grupul Daimler susține că o scădere a cererii pentru motoarele diesel și tranziția către vehiculele electrice ar putea echivala cu o destabilizare a furnizorilor săi, caz în care ar putea fi nevoie să le ofere susținere financiară.
Joi, 14 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Furnizorii sunt optimiști: “Producția lui Tesla Model 3 va crește la 5.000 de unități pe săptămână”

Furnizorii americanilor de la Tesla susțin că producția lui Model 3 va începe să crească rapid urmând să ajungă la 5.000 de unități pe săptămână.
Joi, 19 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Tesla dă vina pe furnizori pentru că nu a respectat ținta de producție pentru Model 3: “Nu și-au făcut treaba la timp!”

Tesla susține că furnizorii săi au fost de vină pentru nerespectarea țintei de producție pentru Model 3, potrivit analiștilor de la Oppenheimer.
Duminica, 10 Aprilie 2011 | Industrie

Situaţia Saab se agravează

Săptămâna aceasta Saab a oprit producţia la uzina din Trollhattan pentru încă trei zile, întrucât nu a reuşit să achite facturile către furnizori. Mai mult decât atât, datoriile către aceştia se cifrează la "câteva milioane de euro".
Marti, 05 Aprilie 2011 | Intern

Dezastrul din Japonia ar putea opri temporar activitatea la Dacia

Unii furnizori ai Dacia nu mai pot oferi piese din cauza faptului că stocurile de materii prime sau de piese pe care le procură din Japonia sunt pe sfârşite.
Joi, 26 August 2010 | Industrie

Delphi intenţionează să închidă fabrica din Cehia

Furnizorul numărul nouă în lume în 2009, Delphi Automotive, intenţionează să închidă fabrica din Cehia în favoarea unui sit de producţie cu costuri mai reduse a forţei de muncă.
Luni, 25 Mai 2009 | Intern

Puzzle-ul Dacia Sandero

Sandero este un puzzle finalizat. Fiecare piesa a puzzle-ului este creata de cate un furnizor cu nume international. Va prezentam lista celor la mai importanti 50 dintre acestia.

Tag-uri similare

Dacia, productie, Sandero, fabrica, furnizori
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru