Skoda prezintă un teaser pentru noua generație a modelului Superb

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 14.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a prezentat acum câteva zile primele imagini cu noul model Superb în variantă camuflată, iar acum ne arată un sketch de design. A treia generație a modelului Skoda Superb va fi lansată în februarie 2015.

Skoda se pregătește intens pentru lansarea noii generații a modelului Superb. În stilul specific al mărcii din Cehia, orice lansare de model nou este precedată de o campanie de teasing. Acum câteva zile, Skoda a publicat câteva imagini cu noul model, dar acesta era camuflat. Astăzi, Skoda ne arată un sketch de design, din care ne putem face o impresie despre cum va arată a treia generație a modelului Skoda Superb.

Noua generație Skoda Superb va sosi în luna februarie a anului viitor și o vom putea vedea în realitate la Salonul Auto de la Geneva din primăvară. Până atunci putem vedea din schița publicată ca noul Superb va avea un design puternic influențat de conceptul VisionC. Capota este lungă și proeminentă, iar grila radiatorului și farurile se înscriu un actualul limbaj de design al mărcii cehe. 

Urmareste Automarket
Skoda spune că acest model va fi poziționat în partea superioară a clasei medii și va fi mai mare față de actualul model. Skoda va folosi o versiune alungită a platformei MQB, iar noul Superb va fi cu 75 kilograme mai ușor față de modelul precedent.
În ceea ce privește motorizările. este posibil ca noul Superb să folosească chiar și propulsorul 1.4 TSI de 125 CP, iar gama ar fi completată de motoarele 1.8 TSI de 260 CP, precum și cunoscutele unități TDI de 1.6 și 2.0 litri cu puteri ce vor varia între 120 și 190 CP.

Via worldcarfans

Comentarii (10)

  • Concurent pentru Passat? :)
    15 2
  • Au dat ,,chix" cam toti producatorii europeni cu masinile in ultimii 2 ani.

    De ex:
    Alfa Romeo 159 - Alfa Romeo Giulietta.
    BMW X5 - Noul BMW X5

    Dar modelele viitoare din cate am vazut vor arata superb, de abia astept noua ,,generatie" de modele lansate de europeni.
    6 14
  • Scrooge
    Mare branza sa-ti dai seama cum va arata. O Octavia ceva mai mare.
    17 13
  • Andrei
    Skoda e o marca foarte buna,peste ce are un Renault sau Citroen in 2014-2015...binenteles ca oamenii se plictisesc de masinile care le vad foarte des pe strazi.
    10 10
  • Parca seamănă cu ceva.Voi ce ziceti?
    8 2
  • mishazaitev
    Interesant mi se pare faptul ca cea mai puternica motorizare TDI va fi cea de 190 cp si ca nu o va primi si pe cea de 240 cp. Atunci chiar ca ar fi putut deveni un super concurent pentru Passat, mai ales intr-un nivel de echipare Laurent & Klement. Asa insa nu va fi vorba de canibalizare. Oricum, un volum important de vanzari va fi asigurat de institutiile publice din Cehia a caror conducatori o vor folosi ca masina de serviciu asa cum fac si cu actualul model, practica care ar trebui urmata si de a-i nostrii.
    7 2
  • johnny_Zwee
    o sa fie frumos, daca-i ca-n schite.
    4 1
  • andi, de mult
    1 0
  • @lorinczi - era o gluma! Nu se canibalizeaza VW, chiar daca la o prima privire asa ar parea. Superb (ca si generatiile trecute) va fi peste Passat la spatiu si sub el la calitate...
    Nu-s chiar prosti ei, stiu sa-si vanda "ulcelele"! :)
    2 0
  • imi plac masinile Skoda, insa le urasc sigla...si chiar este un motiv pt care n-am luat niciodata o Skoda
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru