Soluție inedită pentru predarea mașinilor către clienți: Geely trimite cheile mașinii cu drona la domiciliul clientului

de Daniel Popescu, Foto: Geely
Marti, 24.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Geely a anunțat că mașinile comandate în China sunt dezinfectate înainte de a fi expediate la destinatar, în timp ce cheile sunt trimise cu ajutorul unor drone până la adresele de domiciliu ale clienților.

Pandemia de coronavirus SARS-CoV-2 a determinat producătorii locali să găsească metode inedite pentru a trimite mașinile clienților fără să existe un contact direct cu aceștia.

De exemplu, Geely a anunțat încă din luna februarie lansarea unei platforme online în acest sens, iar acum a reluat livrările către clienți, pe măsură ce restricțiile din această țară sunt eliminate.

Astfel, mașinile sunt dezinfectate la dealeri înainte de a fi expediate la adresa cumpărătorilor, în timp ce cheile sunt trimise prin intermediul unor drone. În acest fel, nu există practic niciun contact direct între reprezentanții dealerului și clientul final.

Pentru început, noul sistem de predare a cheilor este disponibil doar în anumite localități din China, însă va fi extins treptat.

De la lansarea sistemului în 10 februarie 2020, peste 10.000 de clienți au efectuat deja comenzi 100% online și au primit mașinile și cheile fără contact direct cu dealerii. În plus, alte 110.000 de persoane și-au manifestat online interesul de a apela la această soluție într-un interval scurt de timp, pe măsură ce serviciul va fi extins.

Via Carscoops

Comentarii (1)

  • Cu ce fel de drona,poate cu drona militara sa trimita cheile cum trimit americanii cu drona democratia peste tot. Stire pentrunidioti. O drona ca cea din videoclip are autonomia de maximum 30 de min.Saunpoate toti clientii de Geely traiesc la max 3 km de showroomorile lor.
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru