Start lansat: Porsche Panamera Sport Turismo a intrat pe linia de asamblare

de Cornel Șocariciu
Marti, 25.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a anunțat că noul Panamera Sport Turismo a intrat oficial pe linia de asamblare a uzinei din Leipzig. Modelul german oferă ceva mai mult spațiu pentru pasageri și un portbagaj mai mare.

Porsche a prezentat noul Panamera Sport Turismo cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din luna martie. Acum, nemții ne anunță cu mare bucurie că au demarat producția lui Panamera Sport Turismo în cadrul uzinei din Leipzig.

"Demararea producției pentru noul Sport Turismo confirmă rolul principal al fabricii din Leipzig în producerea de variante de model ce încorporează tehnologii extrem de complexe", spune Gerd Rupp, președintele Consiliului Executiv al Porsche Leipzig.

Spre deosebire de versiunea standard a lui Panamera, noul model este mai înalt cu 5 milimetri și are o configurație de 4 + 1. Totodată, model poate fi comandat și într-o variantă cu patru locuri, cele două din spate putând fi ajustate electronic. Portbagajul lui Panamera Sport Turismo poate "înghiți" 520 de litri în configurația standard, dar prin plierea scaunelor spate, volumul crește la 1.390 de litri.

Versiunea de top a lui Porsche Panamera Sport Turismo vine cu un V8 de 4.0 litri care produce 550 de cai putere.

Clienții mai au la dispoziție un V6 de 2.9 litri și 440 de cai sau un V6 de 3.0 litri și 325 de cai. Varianta cu sistem de propulsie hibrid promite 456 de cai putere.

În scurt timp, veți putea citi pe Automarket.ro cum se comportă noul Porsche Panamera Sport Turismo. Până atunci, am pregătit câteva fotografii realizate în timpul testului. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru